Новина от 08.12.2018

2
144
Добави коментар
MEGABOL
MEGABOL

Ultrapure Whey x 2.27 kg/Ултрапюр Уей х 2.27 кг

 

хранителна добавка, предназначена за увеличаване на работоспособността и повишаване на мускулната маса, увеличава мускулния обем, повишава спортните резултати, ускорява възстановяването и редуцира умората.

Опаковка: Буркан – 2.27 кг

 

Начин на употреба: Смесете една доза от 35 гр (една препълнена мерителна лъжичка) в 200 мл студена вода или мляко. Приемайте по 1-2 дози дневно според протеиновите си нужди. Консумирайте директно след тренировка като дневният прием може да бъде до 4 дози дневно.

 

Действие: Производителят вярва в пълната прозрачност по отношение на това, което се случва във всички негови продукти, поради което при създаването на един от най-висококачествените чисти суроватъчни протеини на пазара марката показва ъглите в разработването и производството на този суроватъчен протеин. Всеки грам протеин в Ultrapure Whey се получава само от 100% суроватъчен протеин и се доставя от 100% млечни ферми, захранвани с трева, в Ирландия и ЕС. Ultrapure Whey е главно източник на суроватъчен протеин изолат, последван от суроватъчен концентрат и накрая суроватъчен хидролизат. Суроватният изолат е най-чистият и с най-ниско съдържание на мазнини и въглехидрати от 3-те, той се смила много лесно и има най-висок спектър от аминокиселини на грам. Суроватъчният концентрат играе важна роля в този продукт, тъй като той усвоява по-бавно, което позволява продължителното поемане на аминокиселини в кръвния поток дълго след като изолатът се асимилира – това спомага за поддържането на човешкото тяло в положителен азотен баланс за много по-дълго време. Накрая, но не на последно място, хидролизираният суроватъчен протеин е предварително разбит в пептидна форма, а пептидите са струните на аминокиселините. Ползата от това екстремно бързо абсорбиране е, че ви позволява да заобиколите ензимния процес на храносмилане в стомаха и аминокиселините навлизат в кръвния поток за минути, захранвайки най-нуждаещите се мускулни клетки. Ultrapure Whey е много лесно смилаема хранителна добавка с 27 гр протеин в доза, която съдържа богат източник на аминокиселини с разклонена верига BCAA в количество от 5,6 гр на доза и съдържа всичките 20 други есенциални и неесенциални аминокиселини, необходими за растежа и възстановяването на мускулите.

 

Състав: суроватъчен протеин изолат (мляко), суроватъчен протеин концентрат (мляко), хидролизиран суроватъчен протеин (мляко), соя лецитин, обезмаслено какао на прах, овкусители, целулозна смола, сукралоза. Този продукт се произвежда в среда, в която се обработват млечни продукти, царевица, соя, овес, пшеница, яйца, целина, сулфити, риба, ракообразни и ядки.

Активни съставки в една доза – 35 гр

Енергия

568 kJ/134Kcal

Мазнини

1,32 г

от които наситени

0,09 г

Въглехидрати

2,68 г

от които захари

0,69 г

Фибри

0 г

Протеин

27,53 г

Сол

0,08 г

Референтен прием за средно възрастен (8400 kJ/2000 Kcal)

 

Профил на аминокиселините за 100 г

 

Аланин

2,98 г

Аргинин

2,70 г

Аспарагинова к-на

9,34 г

Цистин

2,21 г

Глутаминова к-на

11,65 г

Глицин

2,12 г

Хистидин

1,83 г

Пролин

3,95 г

Изолевцин

4,33 г

Левцин

7,61 г

Лизин

7,32 г

Метионин

1,25 г

Фенилаланин

3,08 г

Серин

4,43 г

Трионин

4,91 г

Триптофан

2,02 г

Тирозин

2,89 г

Валин

4,04 г

Съдържание за една доза: 35 гр (една препълнена мерителна лъжичка)

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амино Смарт, Ирландия

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив