Новина от 08.12.2018

2
166
Добави коментар
MEGABOL
MEGABOL

XCELL BCAAs x 400/800 g/ ЕКСЕЛ БЦААс x 400/800 гр

 

хранителна добавка, предназначена за повишаване на силата и покачване на мускулния обем и плътност, ускорява възстановителните процеси след тежки натоварвания и действа антикатаболно

 

Опаковка: Буркан – 400/800 гр

 

Начин на употреба: Смесете 10 гр (една препълнена мерителна лъжичка) с 300 мл вода. Приемайте 1-2 дози дневно според тренировъчната интензивност и индивидуалните нужди. За най-добри резултати вземете една доза по време на тренировка (intra-workout). Може да бъде приета и доза след тренировка за по-добро възстановяване.

 

Действие: AMINO SMART XCELL ™ BCAAs се предлага в 20 отлични вкуса. Марката непрекъснато актуализира списъка с аромати и добавя вълнуващи нови формули, с които да осигури най-широката гама от различни вкусови качества. Amino Smart използва най-добрите вкусови компоненти в света, които позволяват постигането на най-добрия вкус на пазара. Amino Smart XCell съдържа инстантизирани BCAA, поради което е толкова лесно да се смесва – няколко движения с лъжица или няколко бързи движения със шейкъра и вашата вкусна BCAA напитка е готова. AMINO SMART XCELL ™ BCAA е напитка PRE-INTRA-POST, която съдържа изключително мощни концентрации от 8000 мг на BCAAs (левцин, изолевцин и валин) в оригинално съотношение 2 : 1 : 1 и растителен адаптоген (екстракт от родиола). XCELL ™ съдържа също така уникална комбинация от електролитни заместители (42,5 мг), която подпомага хидратацията. Съдържанието на л-левцин е 4000 мг. От бегачи на дълги разстояния с необходимост от върхова издръжливост до най-експлозивните спортисти, като например олимпийски състезатели и всякакви атлети, всеки от тях ще се увери в огромната полза от приема на висококачествени BCAA. Използвайте AMINO SMART XCELL ™, за да увеличите максимално възстановяването за следващата тренировка. Значението на консумирането на есенциални аминокиселини след тренировка, особено BCAAs (левцин, изолевцин и валин) е добре установена стратегия за хора, опитващи се да увеличат максимално възстановяването на мускулите. Съществуват все повече доказателства, че приемането на BCAAs по време на тренировка има огромно въздействие върху спирането на катаболизма, добавяйки значителни ползи за цялостното изграждане и възстановяване на мускулите и позволявайки постоянен поток от аминокиселини към мускулната клетка. Необходимо е да се консумират BCAAs, когато се прави кардио на гладно, ако целта е да се загубят мазнини и да съхраните мускулната си маса. Левцинът е ключов протеин, който синтезира хранителни вещества, които поддържат положителен азотен баланс, което ви позволява да тренирате тялото си на празен стомах, като ускорява горенето на мазнините и запазва мускулите.

 

Състав: инстантизирани BCAAs 2:1:1 (л-левцин, л-изолевцин, л-валин), вкусове, подсладители, сукралоза, лимонена к-на, цветове, екстракт от родиола, пиридоксин HCL (вит. B6), натриев хлорид, калий, калций, мангезий. Продуктът не съдържа алергени. Продуктът се произвежда в среда, която обработва МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ПШЕНИЦА, ЯДКИ И СОЯ.

Активни съставки в една доза – 10 гр

Енергия

133 kJ/32Kcal

Протеин

8 г

Мазнини (вкл. наситени)

0 г

Въглехидрати (вкл. захари)

0 г

Сол

0,6 г

Л-левцин

4 г

Л-изолевцин

2 г

Л-валин

2 г

Екстракт от корен на сибирска родиола

25 мг

Вит. B6

16 мг

Бленда от електролити (натриев хлорид, калиев хлорид/цитрат, калциев цитрат, глюконат, магнезиев цитрат/глоконат)

42,5 мг

Съдържание за една доза: 10 гр (една препълнена мерителна лъжичка)

 

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амино Смарт, Ирландия

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив