Хороскоп за днес – 8 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
294
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 8 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието, който може да се изсипе над родените в третата декада. Направете някому подарък и чакайте такъв за себе си, но от друг човек и от друго място. В този ден се определят границите на привличането и отблъскването. Ще усетите особен афинитет към някои хора, храни и напитки, а към други особена неприязън. Не се насилвайте да поддържате неприятни за вас контакти и не яжте това, което не ви се яде. Вечерта ще е рискова за родените в първата декада. Ще ви бъде оказван натиск.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят е благоприятен за пътувания, за огледи и разузнаване в тила на конкуренцията, за натрупване на знания и информации, за планиране на бъдещи дейности и поръчки. Погрижете се за неща, които сте отлагали за после. Купете желан подарък и наплавете това, за което някой ви моли. Не давайте и не търсете съвети. Това е ден, в който ще се събудите с ясното съзнание какво точно ви е нужно, накъде да вървите и как да подредите живота и връзките си. Ако непрекъснато мислите за дадена храна, непремено си я сгответе и доставете.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес сетивата са изострени и настроени към нуждите ви и тези на околните. Усеща се недоловимото преди и в отношенията. Доверете се на предчувствията, не вървете против желанията на тялото и душата. Това, което ви притеснява наистина може да се развие негативно за вас. Родените в третата декада ще изживеят тежки моменти на отхвърляне. Направете услугите, за които ви молят. Раздайте ненужни вещи, помогнете на някой да се изправи и продължи напред. В критичен момент и за вас някой ще се погрижи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ще се събудите с някакво особено предчувствие, желание или стремеж, който е добре да последвате и удовлетворите. Интуицията дава сигнали на ума как да постъпи и към какво да се насочи. Ако мислите ви са за някого, непремено се обадете и вижте от какво има нужда. Ако касаят определена храна на нея е добре да наблегнете до другото новолуние. Днес не може да измамиш организма си, не може да му предложиш заместители на това което обича, иска и към което се стреми. Контролирайте лакомията. Вечерта е рискова.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Планираното и уговорено днес непремено ще се реализира. Пътувайте, сондирайте мнения с настоящи и бъдещи партньори. Вижте кой от какво има нужда. Ден на желаните и нужни подаръци, което не винаги е едно и също. С някакво шесто чувство ще уцелите в десетката, ще направите жест, който няма да се забрави и ще си осигурите нужните защити и услуги за бъдещето. Вечерта пътя ви пресичат хора с ниско самочувствие и високи заложби. Може взаимно да си бъдете от полза. Доверете се на интуитивния си избор.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не бързайте, началото на деня е рисково и проблемно за родените в третата декада. Денят е благоприятен за планиране, за търсене на нови контакти и варианти. Не се съгласявайте на първото, което ви предложат. От обед навлизате в силен и творчески период и в следващите два дни ще решите основните си проблеми. Доверете се на усещанията, удовлетворете желанията на тялото и душата. Този ден ни дава индикации за всичко полезно и вредно. Не продължавайте да вървите в посоката, която ви се струва неприятна и губеща.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До обед имате повече свобода на действието и възможност да постъпите така както ви се харесва и както ви идва отвътре. Доверте се на усещанията, удовлетворете желанията на тялото за определена храна. Не правете компромиси и в любовта. Проявете щедрост. Денят с свързва с рогът на изобилието с възможноста да направим жестове, които ще променят нечий живот, а и нашият ще тръгне в нова посока стимулиран от промените на работното място. Родените в първата декада може да изживеят мъчителни мигове до вечерта.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес е трудно да се пребориш с желанията. Апетитът ви спрямо определени храни, дейности и отношения нараства и трудно се контролира. Още със ставането посоката се очертава в ума ви. Следвайте личния си избор и предпочитания, не яжте където падне, каквото и да е. Бъдете избирателни и в партньорските отношения. Ще страдате, ако си позволите отстъпение и компромис със съвеста и чувствата. Тази вечер лъсват комплексите, които някой иска да скрие. Разкриват се тайни, изживяват се сладки и горчиви мигове.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Навлизате в период на повишена алергичност и непоносимост към определени храни и отношения. Бъдете особено внимателни при избора на храната до една седмица. Тази сутрин може да усетите какво точно да ядете или да не ядете. Тази храна, която неустоимо ви привлича ще е полезната за вас и точно тя може да ви спаси от алергичностите. Доверете се на предчувствията си. До вечерта попадате под нечие влияние или въздействие и забравяте за получените сигнали. За неделя не правете планове, ситуацията ще се промени.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за планиране и проучване. Не се препоръчват активни действия в посока, в която не е ясно кой пие и кой ще плаща после сметката. В началото на деня усещате кое накъде отива, но до вечерта срещите ви може да ви извадят от равновесие. Родените в първата декада ще направят отстъпки, за които ще съжаляват, а родените в третата декада до два дни може да се съгласят на работа без договор или други защити. Планирайте за утре посещения при родителите и децата или при близки, които се нуждаят от внимание.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за планиране, размишление, усвояване на нови знания и навици. Препоръчват се физически упражнания водещи към хармония. Избирайте храната си по каприз. Не яжте нещо, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. Първата половина на деня ви дава повече степени на свобода, но до вечерта ще се наложи да се съобразявате с неочаквани промени, с желанията на близки и приятели и с амбициите на тези, от които зависите. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Защитете личните си стремежи.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Тежък ден за родените в третата декада. Ограничете пътуванията. Ще ви се стоварят допълнителни отговорности. Може да попаднете в изнудващи положения. Доверете се на вътрешното си усещане. Избягвайте срещи с хора, които ви натоварват. Ако още със ставането ви се дояде нещо, добре е да наблегнете на тази храна. Навлизаме в период на засилена алергичност. Ограничете гостуванията и събиранията с много хора. Вечерта не обещавайте нещо, което ще ви затрудни повече отколкото предполагате.