Гарванът – Михаела Маринова спечели „Маскираният певец“

2
129
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Михаела Маринова е големият победител в шоуто „Маскираният певец“. През изминалите месеци тя излизаше под светлината на прожекторите под прикритие – с костюма на Гарвана.

„Гарванът е много благодарен и много щастлив. Благодаря ви безкрайно.“, сподели развълнувана изпълнителката на „Листата падат“.

На големия финал шанса да се борят за победа с по две песни получиха Гаравнът, Розата и Пчелата.

Гала и Геро предположиха, че Гарванът е Поли Генова. Мария Илиева, която описа изпълненията на Гарвана като „шедьоври“, заложи на Виктория Георгиева. Ники Кънчев заяви, че според него „голямата енигма на шоуто“ е Крисия.

На трето място се класира Пчелата, а под нейната маска се криеше певицата Маги Джанаварова.

Преди участничката да разкрие същността си, тв водещият Ники Кънчен и Гала предположиха, че това е Люси Дяковска. Геро заложи на Поли Генова. Мария Илиева единствена позна, че това е Джанаварова.

„Много се вълнувам.Предполагам, че и в главата съм като пчела.“, каза изпълнителката и благодари на целия екип и на всички, които са я подкрепили.

Сребърният медал отиде при Розата, която се оказа певицата Жана Бергендорф.

Ники Кънчев, който беше най-големият фен на Розата от финалистите, даде своето предположение, че това е Михаела Филева. Гала се върна към идеята си, че това е Есил Дюран. Геро и Мария Илиева казаха, че това е Роберта.

Изпълнителката на „Самурай“ разказа, че трудно е опазила от сина си тайната, че е част от предаването.

Междувременно водещите Зуека  и Рачков съобщиха, че ще има специален новогодишен епизод на „Маскираният певец“, в който участниците ще са с разменени костюми.