Почивка в Тетевен – Хотел Тетевен***

2
209
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Предоставяме на вашето внимание новооткритият семеен Хотел „Тетевен“ в гр.Тетевен.  Разположен на 415 м. надморска височина по двата бряга на река Бели Вит и на 115 км. от София.
Хотелът предлага уют и атмосфера, като същевременно сте в центъра на града, имате достъп до всички комуникационни и туристически услуги.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 45 лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва: 

Една нощувка в двойна стая 
Една закуска
Една вечеря
Ползване на басейн на около 600 м. от хотела
Сауна
Интернет
Паркинг
Туристическа такса

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 50 лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва: 

Една нощувка в двойна стая 
Една закуска
Един обяд
Една вечеря
Ползване на басейн на около 600 м. от хотела
Сауна
Ползване на басейн на около 500м. от хотела
Джакузи
Интернет
Паркинг
Туристическа такса

Разполага със 12 бр.стаи и 4 бр.студиа.
Разположени на два етажа стаите и студиата са елегантно обзаведени в класически стил с под от естествен паркет Оборудвани са с кабелна телевизия телефон интернет връзка и сейф.
Баните са модерни с вани или душ кабини сешоар и известителна система в случаи на инцидент.
Ресторантът към хотела е с 75 места и лятна градина, която предлага своята уникална атмосфера за бизнес или семейна вечеря, както и за частни партита, тържества и семинари. Менюто включва различни специалитети от българска и европейска кухня. В близост до хотела има басейн който е напълно безплатен за клиентите на хотела.
Забележителности:
Тетевен е централна точка в еко-маршрута на манастирите в сърцевината на България, водещ до гложенския манастир “Св. Георги”, манастира “Св. Илия”, “Троян”, “Батошево”.  Природата на Тетевенският край е наистина неповторима и живописна с уникална флора и фауна, вековни гори, водопади, пещери. Удобни туристически пътеки водят до биосферните резервати “Царичина”, “Боатин”, “Козя стена”. От тук най-бързо се стига до хижите “Георги Бенковски”, “Ехо” и “Вежен”, както и до гложенският манастир “Св. Георги” и манастир “Св. Илия”.