Спечелете най-добрите продукти и уреди за красота

1
185
Добави коментар
pgp

В края на годината правим избори, които са нашата естествена селекция на най-ефективните продукти и уреди за красота, благодарение на които сме изглеждали винаги блестящо.

Затова в MissBloom поставяме началото на конкурса Best Beauty Products. По този начин ви представяме нашите претенденти за фаворити в бюти арсенала на всяка жена.

Екипът на MissBloom начело с главния редактор на сайта Петя Бондокова и на козметичния редактор на MissBloom и на списание Grazia Люба Вангелова селектирахме сред най-често използваните козметични продукти тези, които са оставили отпечатък върху красотата и здравето ни. Представяме ви ги в 12 козметични категории, във всяка от които ще излъчим победител. Специално участие в проекта има и един от любимите ни блогъри – Ипек Иванова, която с ценните си съвети ни ориентира чудесно в критериите за избор на продукти за красота. От блога й Kitty From The City всеки ден се зареждаме с позитивизъм и цветна гледна точка за света и всичко, което се случва в ежедневието ни. Симпатичният й поглед може да проследявате всеки ден в Instagram профила й @ipsyrm – сторитата й са пристрастяващо забавни, но едновременно с това засягат важни теми като благотворителността, подкрепата между хората, как да бъдем максимално естествени и истински… Убедете се сами!