Хороскоп за днес – 5 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
191
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 5 януари 2019 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден с негативно излъчване. Родените в първата декада са в по-тежка и рискова позиция. Хидрата на новолунието поглъща Луната. Женското начало е поставено на изпитание. Тълпата е неуправляема. Задкулисни сили се събират и решават съдбините ни на тайни сборища. Не се препоръчва активна дейност. Внимавайте със ските, вероятни са травми. Не предприемайте тежки преходи в планината, както и ремонти, за които не сте компетентни. Не се съгласявайте да замествате колега, останете на тихо и спокойно място.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят пренарежда пъзела от връзки и елиминира част от конкурентите ви. Изчакайте, не започвайте нищо важно. Съдбата ще работи във ваш интерес, ще се погрижи за делата ви и ще ви даде предимства. Предстоят детронации и елиминации, които може да овакантят точно мястото, към което се стремите. Бъдете отговорни за делата си, гонете от съзнанието си негативните мисли и от живота си вредните връзки. Сега е момента да се откажете от това, което знаете, че ви вреди и разболява. Добре опечете и сварете храната си.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Днес действат сили с особено вредно излъчване, които активизират негативни помисли. Не си поставяйте тежки задаи, не участвайте в конкурси свързани с прояви на агресия и голямо физическо натоварване. Хора стоящи в сянка планират вредни за обществото начинания. Всичко преприето днес ще тръгне накриво и ще обслужва задкулисни интереси. Ограничете контактите, бъдете отговорни за постъпките си. Проведете общо прочистване на организма.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес и утре седем планети ви облъчват с  негативни аспекти. Останете където сте, не планирайте участие в екстремни състезания и спортове. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не поемайте служебни ангажименти и не замествайте колега. Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Козирога. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще ви постави пред изпитания. Днес и пророчествата са лъжливи и дано негативните прогнози не се сбъднат.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Не планирайте нищо важно и отговорно за уикенда. В деня преди новолунието тъмните сили се активизират и вършат тъмните си дела. Бъдете сигурни, че има някаква уловка във всичко, което ви предлагат днес. Не се включвайте в съвместни дейности и начинания и не започвайте нищо, от което смятате да получите облаги и пари в бъдеще. Трудно ще защитавате позициите си, може да ви изненадат в гръб, да ви поставят тежки искания и да се опитат да ви изнудват. Не взимайте и не давайте заеми. Не яжте нищо алангле. Спазвайте диета.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Грешките на другите ще работят във ваша полза и интерес. Не проявявайте никаква активност и амбиция. Новолунието изсмуква виталитета и жизнените ни сили. Днес е важно да си отговорен за постъпките си и да не вредиш съзнателно. Съдбата ще елиминира тези, които по някакъв начин са ви навредили и поставили в опасни и ограбващи положения. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, изолирайте се от фалшивите връзки и не се срещайте с тези, които усещате, че ви лъжат и манипулират.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Очертава се неприятен и изпълнен с недоразумения и проблеми уикенд. Днес в по-тежка позиция са родените в първата декада. В хороскопа ви се формира кармичен кръст на планетни сили. Наложете си забрани. По възможност си останете у дома, не планирайте дейности свързани с тежко физическо натоварване, не водете неприятни и травмиращи разговори. Проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Може да попаднете в капан за наивници. Не замествайте колега и не предприемайте тежки преходи в планината.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес нищо важно не се прави на светло. Нищо от това, което се говори няма да съдържа цялата  истина. Ще има скрити мотиви във всяко предложение и покана, които получавате. Не приемайте нищо на гола вяра. Не е изключено сами да заблудите някой наивник и да извлечете ползи от непоследователните му действия. Не давайте и не взимайте заеми. Не правете скъпи покупки, за да не ви пробутат фалшификат или нещо дефектно. Утре ще се събудите с интуитивно усещане за правилния избор, който трябва да направите.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Оставате без сили. Меркурий и Луна напускат вашия знак. В деня преди новолунието тъмнината се активизира, изплуват сенките, нищо не е такова каквото изглежда. Не предприемайте нищо важно и сериозно, ако не искате да обслужвате чужди интереси и да си навредите. Не участвайте в търгове и не правете големи вложения. Днес всичко тръгва накриво и не по правилата. Пазете се от случайни контакти. Сложете край на фалшивите и лъжливи връзки. Очертават се алергични прояви и зарази. Добре опечете и сварете храната си.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес и утре са може би едни от най-тежките ви и рискови дни за годината. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение във вашия знак. Бъдете пределно внимателни и не рискувайте на никаква цена. Ограничете контактите, особено с хора, които са ви лъгали и поставяли в критични ситуации. Сега е момента да прекратите лъжливи връзки. Нещо тайно опитва да се вмъкне в живота ви. Не е време за изневери, но може да ви изневерят. Не планирайте секцио по възможност. Всичко предприето ще тръгне накриво.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ако днес нещо се развали в бъдеще нещата може да станат хронични и да не могат да се оправят. Предстоят два от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Не предпремайте важни действия особено в посоката, в която смятате да се развивате. Близки и приятели ще скриват от вас важни истини, а и вие може да замаскирате грешките си. Не е изключено да ви изнудват. Сгъстява се астралната мъгла и пророчествата не са верни, така че давайте го по оптимистично. Може би черните краски ще са конкура на нещо прекрасно, което предстои.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят е с негативно излъчване, но при вас поне част от проблемите и спънките ще изчезнат. Хора, които са се опитвали да навреждат може да бъдат отстранени от пътя ви. Не взимайте важни и животопроменящи решения. В този ден е важно да разчистиш пътя и сметките, да премахнеш от живота си дразнитеите, които не ти дават спокойствие и да се дистанцираш от фалшивите връзки. Утре ще се събудите с интуитивно усещане за правилния избор и мисия в живота ви и в следващите дни ще направите първата крачка.