Правила на бинго с 90 топки

3
180
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

В бингото с 90 топки се играе с 90 топки теглени случайно, докато не се появи победител. Всеки билет има 27 клетки разделени на 3 редици и 9 колони, а всяка редица има 5 клетки с номера или общо 15 номера на фиш.

Всеки фиш е уникален и няма друг съдържащ същите номера като него. Така наречения „стрип“ е група от 6 фиша съдържащи всички номера от 1 до 90. Всяко от числата от 1 до 90 се появява само веднъж на стрип, така че само един от билетите ще го съдържа. Всеки един от билетите в стрипа може да спечели.

Първият от играчите на който излязат всички числа от една линия ще получи наградата за така наречената „линия“. Първият от играчите, който има запълнени две линии ще получи наградата „2 Lines prize“. Този, който успее пръв да попълни всички числа от фиша си печели „бинго“ или на английски: „Full House prize“. Ако повече от един играч печели линия или бинго едновременно, то наградата ще бъде поделена по равно.

В някои от игрите има утешителни награди за тези, които са на едно число от бингото (излезли са 14 от номерата във фиша).

Ако дадена игра е канселирана, то цените на билетите се възстановяват на играчите. Ако връзката ви прекъсне след като се купили билет, то играта се играе и ако печелите парите ще бъдат кредитирани по баланса ви.

 

 

Бинго без депозит | 188bet Bingo |