Бонус за бинго игри в размер на 300% от депозита

3
201
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Ако до сега не сте играли в 188Bet Бинго си заслужава да проверите какви възможности. Това е техния нов бонус в размер на 300%. А за да се възползвате от максимума е нужно да депозирате €33 и ще имате да играете със €100.

Това е една от най – добрите оферти в момента и чудесен начин за изграждане на банка само с малка инвестиция. Веднага след като направите своя първи депозит в 188Bet Бинго, те ще добавят бонуса към вашия акаунт.

Бонусът е 300% от първия направен депозит към Бинго акаунта, но имайте на предви, че за не повече от €100.

Тази промоция е валидна както за нови, така и за настоящи играчи (които депозират за първи път в 188bet Бинго акаунта си) от Великобритания и Европа с изключение на: Белгия, Кипър, Дания, Германия, Гърция, Унгария, Холандия, Румъния, Испания, Швейцария, Италия и Франция. Това значи, че тя е валидна въ България.

За да се възползвате сметката ви трябва да е в британски лири или евро, а минималният депозит за промоцията е €10.

Бонусът трябва да се превърти 4 пъти преди да направите теглене от сметката си или ще го загубите, така че бъдете внимателни и проверете дали условията са изпълнени преди да направите теглене. Този бонусът описан по – горе е еднократен, само за едно домакинство, един IP адрес, един адрес и email акаунт.

188бет Бинго | Бинго бонуси |