Онлайн бинго

1
271
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Онлайн бингото става все по-популярно и по-популярно. То е любимо забавление на множество хора по света и е изключително лесно. В тази статия ще ви представим неговите основи, за да разберете по-добре как работи и как можете да го играете.

При игра на бинго играчът закупува една или повече бинго карти. Това става с просто действие, при което избирате с колко карти искате да играете. Можете да изберете всяка карта отделно, да изберете колко карти да купите или да оставите играта да ги избере.

След като сте закупили картите си, ще видите, че биват изтегляни бинго числа. В този момент можете или да маркирате ръчно изтеглените числа на картите си, или да оставите играта автоматично да ги маркира (тази опция е налична в някои онлайн бинго зали).

Има различни вариации онлайн бинго. Основните са бинго с 90 топки, с 80 топки и с 30 топки. Вариантът с 90 топки е Европейски/Австралийски еквивалент на играта със 75 топки в САЩ.

Бинго с 90 топки – тази вариация широко се играе из Европа и Австралия. Бинго картата има 9 колони и 3 реда, като числата са в диапазона 1-90.

Бинго с 80 топки – популярно е в онлайн казината и картите представляват квадрат 4х4, като числата варират от 1-80.

Бинго с 30 топки – познато и като „скоростно бинго“, то е вариация на играта, като картите са 3х3, а числата са 1-30.

Основни съвети за игра на онлайн бинго:

Играйте бинго за забавление – това ще ви позволи да разучите бинго сайта, без да харчите пари. Първо изпробвайте безплатните бинго игри и, ако решите, че сайтът наистина ви допада, тогава преминете към направата на регистрация. Следвайте правилата – има причина те да са създадени, така че проверете какви са и ги следвайте. Бъдете учтиви – това се отнася с особена сила, когато взимате участие в онлайн чата на бинго стаята. Внимавайте какво пишете, понеже някои неща може да бъдат погрешно интерпретирани и да обидят някого. Взимайте бонусите – в повечето случаи при първи депозит има бонус, а са налични и други бонуси и промоции в определени периоди. Не забравяйте, че това може да доведе до преимущество за вас и да ви позволи да играете повече с по-малко пари, така че взимайте бонусите. Участвайте в игрите в чата – в много онлайн бинго зали в чата също се провеждат мини игри, които могат да увеличат печалбите ви. Освен това тези игри са безплатни. Проверете социалната медия – проверете страницата на бинго сайта във Фейсбук, понеже често Фейсбук страниците ще дадат безплатни бонуси, които можете да получите.

Какво да избягвате:

Не харчете повече, отколкото можете да си позволите – определете си даден бюджет и го следвайте стриктно. Не давайте лична информация – особено в бинго чат стаите. Не бъдете груби; Не влизайте в спорове; Не опреснявайте страницата – не опреснявайте страницата, след като направите депозит, понеже при обработката на плащането парите ви може да бъдат взети два пъти. Не давайте детайлите на банковите си акаунти – това може да изглежда очевидно като правило, но все пак си заслужава да споменем, че никога не бива да давате детайлите на банковите си акаунти на никого.

 

Бинго сайтове в България |