Как да си осигурите печалба на онлайн бинго

1
238
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

Бингото има дълга история и е любимо на множество хора по света, без значение от пола или възрастта им. Това е чудесна социална игра, но освен това ако имате правилна стратегия, можете да увеличите шансовете си да спечелите. Ние ще ви предоставим няколко съвета, чрез които можете да подобрите вероятността за печалба.

Играйте, когато онлайн има по-малко играчи.

При слот игрите колкото повече играчи играят, толкова по-голям ще е джакпота. Но при бингото наградата не се увеличава и не намалява въз основа на броя играчи. Целта ви, когато играете онлайн бинго, е да се съревновавате с колкото е възможно по-малко играчи, понеже това значително увеличава възможността ви да спечелите. Препоръчваме да играете в моменти, когато по-малко играчи са онлайн – например през уикендите, сутрин или късно вечерта.

Купувайте повече бинго карти.

Една от най-популярните бинго стратегии е да купувате повече бинго карти. Това е понеже с колкото повече карти играете, толкова по-големи са шансовете ви за печалба. Ако едно число, което е обявено, го няма в една от картите, вероятно ще е в друга. Освен това имате по-голям шанс да попълните даден модел на която и да е от множеството бинго карти.

Знайте какви са наградите и социализирайте с други играчи

Когато влизате в онлайн бинго зала, отбелязвайте си какви са наградите и как можете да ги спечелите, понеже различните онлайн зали имат различни правила. И, докато социализирането през чата с други играчи може да не доведе директно до печалба, при някои бинго игри от време на време в чата биват обявявани допълнителни награди, които можете да получите. Така че е добра идея поне да държите чата под око.

Бинго стратегия Гранвил

Една от най-популярните стратегии сред бинго играчите е стратегията Гранвил. Тя е силно популярна и множество анализатори на стоковия пазар също я използват, за да прогнозират движението на цените. Тази теория се основава на някои основни правила за бинго картите, които могат да увеличат вероятността ви за печалба.

Едно от основните правила е да имате равен брой високи и ниски числа. Друго от тях е, че бинго картата трябва да има равен брой четни и нечетни числа. Освен това стратегията Гранвил също съветва, че бинго картата трябва да има равен брой числа, които завършват на 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9. С тези прости правила можете да намерите кои бинго карти имат по-висок шанс за печалба и да играете с тях, за да повишите своята вероятност да спечелите.

Бинго стратегия Типет.

Не толкова често използвана стратегия е стратегията Типет, която е била създадена от един британски статистик, който е целял да подобри шансовете за печалба на бинго. Типет е анализирал статистики и вероятности и след множество анализи е предположил, че колкото е по-дълга играта на бинго със 75 топки, толкова по-вероятно е изтеглените топки да са близо до средното число 38. От друга страна, той предположил, че колкото по-къса е играта, толкова по-вероятно е изтеглените числа да са близо до 1 и 75.

Следователно, можем да обобщим две правила при бинго стратегията Типет: Ако играете по-къса бинго игра, избирайте карти с числа по-близки до 1 и 75; ако играете по-дълга бинго игра, избирайте карти с числа по-близо до числото 38.

 

Бинго джакпоти | Печалби | Упражнения |