CS Live Контра страйк на живо-лазертаг терен по избор

6
195
Добави коментар
valveks
valveks

Военна тактическа игра ,пресъздава реална военна обстановка.

Оръжията за напълно безопасни и използват инфра червени лъчи, като правят попадение до 400 метра разстояние което прави играта напълно реалистична.

Играта е за деца от 8 + години.

След края на играта може да се извади точна статистика на изстреляните патрони,попадения в противника и кой кого колко пъти е уцелил и др.

Сценариите на игра са разнообразни както оръжията за игра.

Сценариите са: превземане на флага, превземане на сграда, последен герой,зомби,опазване на контролна точка и др.

Безспорно най-забавна и оспорвана игра става по сценарий, превземане на флага.Целта е да бъде превзет флага на противниковия отбор и да бъде пренесен и задържан до края на рунда в твоята база.

Друг добър сценарий е Елиминация / Карта без специална задача.Необходимо е да се елиминира противниковия отбор (по рундове), или се играе всеки-срещу-всеки, като всеки неутрализиран играч се съживява от аптечките поставени на терена.

Зомби сценарий:

В началото на рунда всички са хора, но на случаен принцип един става зомби; зомбито е мишена за всички хора, но има много голяма издръжливост и може да превърне в зомби всеки друг човек след като го уцели 4 пъти. Отбора на зомбитата може да спечели само ако зарази всички хора в рамките на рунда.

Може да измислите свой собствен сценарий и цел на играта!

Оръжията тежат от 1.2 кг до 5.5кг.

Леките реплики на АК са изработени от пласмаса а оригиналните оръжия са изработени в Русия заводите на ИЖ-Маш и нямат разлика с оригиналите.

Оръжията имат звук и вибрация.

Игра може да се организира в цялата страна на подходящо за целта място!

Освен в спортни зали и други закрити помещения може да се играе и в парк,гора,поляна или друга зелена площ с подходящ размер.

Добро забавление за детски рожден ден,ергенско парти,тийм билдинг и др.

Цената зависи от разстоянието и времетраенето на играта! Целодневни тиймбилдинг пакети с разнообразни забавления за цялата страна.