Пълнолунието като повод за неразплащане (беседа)

1
135
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

В зодиакално и космологично обусловената Вселена, където живеем под наем и на лизинг придвижваме мечтите си в този реален свят – в тоя Космос и на поверената ни за краткосрочно ползване Земя, всъщност има само един единствен повод за неразплащане За недаване на дължими пари и така да се каже за една решителна неплатежо-охотност. Този повод и мистична причина е… Пълнолунието!

От дълбока древност е известно на маговете и окултистите по света, че Луната – бидейки оня коварен мажорен аркан от картите Тарот – тя е символ на измама и привидност, поради което при пълнолуние пара не трябва да се дава, защото това може да доведе до магическия феномен „плащане на дължим хонорар“. Който не е платил, той не се е минал в тоя живот. Но най-вече, и то от астрологична гледна точка, когато Луната е в пълнолуние или американците стъпват на нея по терлици, тогава пари не трябва да се дават, защото тя точно в тоя сюблимен момент начева да намалява. А с намаляването, намалява и авантата в нашия астрологично повлиян десен джоб.

Затова в деня на пълнолунието е най-добре да се лежи, да не може да се става и да не се дават пари. Но от друга страна, могат да се дават тъпи обяснения, които – отново в духа на 18-тия мажорен аркан от Тарот (Луната) – водят до неистов просперитет и едно здравословно напукване на пети, което хомеопатите определят като „некротизираща епидермална трансгресия“. Прочее, надебелее ли Луната, дебелоочието е неизбежно. Благодаря ви за търпението!