Прахосмукачки роботи

1
248
Добави коментар
brandomani
brandomani

 

 

 

Прахосмукачките роботи са едно изключително иновативно решение по отношение на редовното почистване на дома. Те са предназначени за хора или семейства, притежаващи натоварени графици и нямащи никакво време да се заемат с обичайните задължения в своята къща или апартамент. Въпреки че доста потребители все още са настроени негативно към тях и ги смятат за нещо излишно или твърде нестандартно, употребата на прахосмукачките роботи в съвременните домакинства нараства повече и повече. По-надолу в текста ще разберете какви са причините за подобно навлизане на прахосмукачките роботи в бита на хората, както и от кои фактори зависи правилният избор на продукт от тази категория.

Прахосмукачки роботи за уникални клиенти

 

 

 

Прахосмукачките роботи носят множество разнообразни ползи и преимущества на своите притежатели. Тези ползи и преимущества започват от голямото удобство и отпадането на нуждата постоянно да се занимавате с едно неприятно домакинско задължение, и стигат до наистина добрите и ефективни резултати по отношение процеса на почистване. Повече за всяко от споменатите предимства на прахосмукачките роботи ще научите в следващите редове.

 

Удобство – няма как да не започнем с това предимство, което всъщност е в основата на създаването на прахосмукачките роботи като продуктова категория. Прахосмукачките роботи са особено полезни за хора с натоварени работни графици, които нямат възможност да отделят достатъчно време за поддържането на желаната чистота в своя дом. Често в такива случаи отделните стаи и помещения остават занемарени и във времето се натрупват значителни количества прах и мръсотия в тях. Благодарение на прахосмукачките роботи можете да избегнете подобно развитие на нещата, и то без да ви е нужно да полагате особени усилия за целта. Просто настройвате прахосмукачката робот на съответната програма и я оставяте да свърши цялата работа, а вие спокойно се връщате към обичайните си задачи и задължения.
Добри резултати – широко разпространено е мнението, че прахосмукачките роботи не са способни да чистят толкова ефективно, колкото обикновените такива. Това обаче съвсем не отговаря на истината. Действително прахосмукачките роботи притежават по-малка смукателна сила в сравнение с традиционно използваните почистващи уреди. Но те компенсират с набор от въртящи се в различни посоки четки, спомагащи за ефективността при премахването на нечистотиите. В допълнение, тези четки са подходящи за достигане до ъгли и по принцип труднодостъпни места в дома, и гарантирането на чистотата и хигиената в тях.
Сигурност – няма абсолютно никаква причина да се притеснявате от потенциални щети, които прахосмукачката робот е възможно да причини в дома ви. Въпросните уреди са снабдени със сензори за близост и пропаст. Сензори, гарантиращи, че те няма да се блъснат в стените и мебелите или пък да паднат по стълбите. В този смисъл можете съвсем спокойно да ги програмирате за периоди от деня, в които не сте си вкъщи. Така докато вие си изпълнявате професионалните задължения например, прахосмукачката робот ще почисти и ще се прибере обратно в своята станция.

 

Прахосмукачки роботи – изключително умни и иновативни

 

 

 

Има редица фактори, които могат да изиграят важна роля в процеса по избор на подходящата за вашите нужди и предпочитания прахосмукачка робот. Сред тях са нейният експлоатационен живот, налични програми, допълнителни функции и приспособления, както и елементи като марката, цената и гаранцията на прахосмукачката робот. Ето какво трябва да знаете за всеки един от споменатите фактори при избора на прахосмукачка робот:

 

експлоатационен живот – експлоатационният живот безспорно е една от първите характеристики на прахосмукачката робот, на които е добре да обърнете внимание. Тази характеристика всъщност показва колко време може да работи съответната прахосмукачка робот, без да се налага да бъде зареждана. Препоръчваме ви да се насочите към прахосмукачки роботи с поне 2 часа експлоатационен живот. По-малкият такъв вероятно ще ви причини неудобство и комфорт в редица ситуации, свързани с почистването на дома.
налични програми – различните модели прахосмукачки роботи притежават доста разнообразни програми. Някои прахосмукачки роботи минават няколко пъти през едно и също място, увеличавайки значително ефективността и резултатността на цялостния процес по почистване. Други пък чистят напред – назад или в спирала. А трети позволяват програмиране на почистването, което означава, че можете да ги настроите да свършат тази задача в период от време, в който не сте си у дома. Помислете добре какъв тип почистване очаквате от вашата бъдеща прахосмукачка робот и едва тогава се насочете към конкретен модел. 
допълнителни функции и приспособления – прахосмукачката робот би могла да притежава и допълнителни функции и приспособления, които ще увеличат още повече удобството и комфорта за вас, както и ефективността по отношение на самото почистване. Наличието на допълнителни четки например позволява да се премахне напълно праха от различни ъгли и труднодостъпни места. Функцията за автоматично презареждане от своя страна кара прахосмукачката робот при падане на батерията да се върне към зарядното устройство и да чака презареждането й. Има и модели прахосмукачки – роботи със специални филтри, служещи за пречистване на въздуха в помещението и създаване на подходяща атмосфера за хора, които страдат от различни алергии.
гаранция – ако прахосмукачката робот върви с достатъчно добра гаранция, това несъмнено е признак за качество и надеждност. В този смисъл избягвайте закупуването на прахосмукачки роботи с по-малко от две години гаранция. Това ще ви спести редица пробеми и главоболия впоследствие.
марка – друг важен признак за качеството на прахосмукачката робот е марката, към която тя принадлежи. Препоръчваме ви да залагате на прахосмукачки роботи, част от популярни в световен мащаб брандове с традиции и добро име в производството на уреди за дома. При избора на такива брандове много по-трудно бихте попаднали на ненадежден и неотговарящ на съответните стандарти продукт. В каталога на магазини Техмарт можете да намерите най-добрите прахосмукачки роботи от световноизвестни брандове като iRobot, Samsung, LG, SENCOR и др.
цена – и съвсем не на последно място, в магазини Техмарт се предлагат прахосмукачки роботи от всички ценови класове. Цените на прахосмукачките роботи при нас започват от 300 – 350 лв и достигат до 2000 – 2500 лв. Подобен богат избор по отношение на цената ще отговори на нуждите и възможностите на максимално широк кръг от потребители. От вас се иска само да прецените какви разходи бихте могли да си позволите за закупуването на прахосмукачка робот и кои нейни функции и характеристики са ви нужни най-много.

 

Прахосмукачки роботи за по-лесно почистване

 

Направете своя дом една идея по-модерен и функционален с помощта на прахосмукачките роботи от магазини Техмарт!

 

За прахосмукачките роботи

Прахосмукачки роботи – основни ползи и преимущества

Как да изберете подходящата прахосмукачка робот?