Публикуване във сайтове за обяви

1
145
Добави коментар
userado1
userado1

Публикуване във сайтове за обяви

Публикуването на обява в множество сайтове за обяви вече може да звучи изтъркано, но все още действа. Да, правилно прочетохте. Главно във българското уеб пространство се използват няколко развити такива сайтове, но не е лошо да се вземат под внимание и останалите.

Тежестта на линковете от такива сайтове след последните промени, които направиха глобалните интернет търсачки почти е нищожна, даже вече е вредно, но защо тогава Ви предлагам тази услуга?

Да предположим, че имате онлайн магазин. Освен, че продавате стоките си в магазина, също така може да ги продавате и на друго място. Не бихте ли искали освен от сайта ви, да получавате допълнителни покупки и от други места. Звучи добре нали?

Какво представлява услугата всъщност?

За да се заема със тази задача ми е необходимо заглавие, описание на продукта, предлаган от Вас, цена, количество и други данни от такъв тип. Ако не разполагате със заглавие и описателен текст, може да се възползвате от копирайтинг услугите ми.

След като всичко е готово остава само публикуването на обявата (обявите) или казано по друг начин, даваме старт на кампанията.

За кого е предназначена?

*За всеки желаещ допълнителна видимост на бранда, стоките или услугите си.

Какво ще Ви донесе?

*Изгодна реклама в дългосрочен период, онлайн видимост и допълнителни продажби.

Запитване

Върни нагоре
Принтирай
Покажи дата и час