Писане на текстове за уеб (Copywriting)

1
161
Добави коментар
userado1
userado1

Писане на текстове за уеб (Copywriting)

Искате ли да имате текстове, които са наистина интересни и ангажиращи за аудиторията, оставащи актуални с течение на времето и също така да имат способност да привличат нови продажби и интерес? Ако отговорът Ви е „да“, аз съм готов да се заема с тази трудоемка задача.

На пръв поглед всичко може да изглежда като елементарен текст, но знаете ли че текста има способност да продава. Написан и оформен в правилен вид, той може да стане мощен инструмент за привличане на нови клиенти, а може би и лоялни такива.

Представете си, че сте в някакъв сайт, където изреченита не са смислено създадени, губи се смисъла на това, което се обеснява, изпада се в излишни детайли… естествено резултатът е загубен читател или потенциален клиент.

За да задържите вниманието на всеки посетител, който попадне в сайта ви, Вие трябва да имате креативен текст, който продава, вдъхва доверие на клиента, текст оставащ актуален и интересен във времето. Ако то притежава тези качества, резултатите няма да закъснеят.

Това може да е трудоемка задача, но трудност е дума, която не е проблем за мен и не ме плаши.

Без значение дали имате онлайн магазин или търсите креативни текстове за описанието на продуктовата гама, медиен/новинарски сайт, блог, друг вид информационен сайт или просто Ви трябват впечатляващи текстове, може да се възползвате от тази услуга.

Опитът в писането на текстове за уеб, който придобих с течение на времето ме научи как да докарам потенциален клиент пред компютър до входната врата на магазина Ви.

Ако целта Ви е не просто да имате текст на сайта си, но освен това той да продава, Вие сте на правилното място.

» Свържете се с мен, за да обсъдим пътя към успеха Ви заедно «

Принтирай
Покажи дата и час