Можем ли да ползваме услугите на бизнес хотел, дори и да не сме бизнес туристи?

2
253
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

За разлика от повечето обикновени хотели, бизнес хотелът е много повече от място за почивка и нощувка на делови хора. Дори и туристи, които нямат някаква делова ангажираност по време на престоя си, предпочитат настаняването в бизнес хотел, заради качественото обслужване и разнообразието от услуги, които ще получат.

Стаите на бизнес хотела има обособени места за работа с компютър и интернет, където гостите могат да сърфират свободно и да използват социалните мрежи за комуникация. Освен всички останали удобства, като спа център, басейни, масажен салон, сауна и други, във всеки бизнес хотел е разположен ресторант, където се предлага вкусно и разнообразно меню.

Какво съдържа менюто на ресторант в бизнес хотел?

Когато влезете в такъв ресторант, ще получите дълъг списък с вината, достъпни в ресторанта. Тези вина са подбрани по вкус и не могат да се опитат на друго място. Освен вина, ресторантът предлага и други видове напитки според сезона, като всички те са изискани и подбрани специално за гостите на хотела.

Менюто от ястия съдържа разнообразни кухни – това може да е традиционната българска кухня, както и европейска кухня, средиземноморска кухня или други. В такъв ресторант ще можете да опитате интересни ястия, сготвени от истински професионални готвачи, които имат опит и умения да ангажират всички рецептори и възприятия на гостите.

Каква е обстановката в един изискан ресторант в бизнес хотел?

Тъй като повечето посетители на ресторанта в бизнес хотел са делови личности, в такъв ресторант се допускат разговорите по време на хранене. Обстановката е отпускаща и неформална, за да създаде условия за партньорски и приятелски отношения.

Гостите в бизнес хотелите имат високи изисквания що се отнася до качество на ястията, затова такива ресторанти приемат тези кулинарни предизвикателства и се съобразяват с най-новите тенденции в световната кухня. Обзавеждането на такива ресторанти е съобразено с гостите, техните изисквания, желания и очаквания. Интериорът се отличава с елегантност и класически стил.

Неслучайно ресторантите в бизнес хотелите не рядко биват избирани за провеждането на специални събития, придружени с вкусна и изискана храна. Такива събития могат да са сватби, абитуриентски празненства, юбилеи, фирмени оперативки и много други.

 

Свързани