GOLD SARMS Ibutamoren MK-677

1
202
Добави коментар

Ибутаморенът стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма да произвежда повече хормон на растежа (HGH) без каквито и да са странични ефекти. Изследвания сочат, че MK-677 подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната маса при тренировки, изгаря телесните мазнини и подобрява метаболизма и енергийните му нива. При по-продължителна употреба има подмладяващ ефект, регенерира клетките, премахва бръчките и прави кожата по гладка.
Освен това, MK-677 поддържа мускулното и костното здраве, като регулира и нивата на захар в кръвта. Липсата на хормон на растежа може да доведе до отслабване на костите и натрупване на мазнини. Резултатът е мускулен разпад и умора. Ибутаморен автоматично стартира производството на хормон на растежа, без да имате нужда от инжекции.
Как работи GOLD SARMS IBUTAMOREN MK 677
След прием на Ибутаморен МК677, хипофизната жлеза се стимулира да освобождава растежен хормон в организма. Клетките незабавно започват да се мобилизират, движещи се към мускулите, за да подкрепят растежа и развитието. Ефектите от Ibutamoren могат да продължат до 24 часа, без да се създава растеж на костите и хрущялите. Ibutamoren MK677 работи в съчетание с естественият процес на организма по “пулсиращ начин”, без да изчерпва съществуващите запаси от растежен хормон. Поради това много от нежеланите реакции, свързани с употребата на човешки растежен хормон (HGH) не съществуват, включително подуване на ставите и синдром на карпалния тунел, Ibutamoren може да се използва дългосрочно от мъже и жени.
sarms мнения
Ibutamoren MK677 странични ефекти
Най-честите нежелани реакции на Ibutamoren са повишаване на апетита и преходни, леки отоци в долните крайници и мускулни болки.Няколко проучвания показват увеличение на кръвната глюкоза на гладно и намаляване на инсулиновата чувствителност. Тези нежелани реакции са подобни на тези, наблюдавани при хора с повишени нива на растежния хормон, предимно ставна болка и инсулинова резистентност. Тези странични ефекти не са много вероятни при приемане на нормални дози Ibutamoren.

Предимства на Ибутаморен 
по-бързо възстановяване на стави, сухожилия и костите от травми
бързо покачване на мускулна маса и цялостен обем на мускулатурата
забързва процесите на топене на мазнини
прибира увисналата кожа
подобрява съня
изчиства и подобрява цялостния вид на кожата
резултатите се забелязват още няколко дни след започване на приема
забързва метаболизма
повишава костната плътност
забавя процесите на стареене
подобрява мозъчната дейност