ᐉ IP Камера за Видеонаблюдение RobiCam – ТОП Цена!

2
219
Добави коментар
HotelExtreme
HotelExtreme

Автоматично следене на обекти ( хора, домашни любимци и т.н.) – Когато нещо премине през полезрението на камерата, тя мигновенно запова да следи движението на 360 градуса.

Лесна за употреба – За да използвате тази камера не са ви нужни никакви специални познания или умения. Ако можете да използвате смартфон, значи ще можете да се справите и с камерата.

Моторизирана – Тази камера може да се върти дистанционно (по хоризонтала или вертикала). Достатъчно е да плъзнете с пръст в желаната посока по екрана на телефона ви и камерата ще се завърти натам.

Инфрачервено нощно виждане – Камерата е оборудвана с инфрачервено (IR) нощно виждане. Когато се стъмни или загасите осветлението, камерата автоматично преминава в нощен режим (черно-бял) и ви позволява да виждате, дори и в пълен мрак.

Слот за карта памет – Тази камера може да записва видео на карта памет. Можете да преглеждате записите по всяко време през приложението на камерата.

Известия при движение – Камерата може да изпраща известия (push notifications) на вашия мобилен телефон в случай, че засече движение. Можете да я настроите да ви известява само в определен интервал (например само през нощта). Опция за известия при звук.

Функция „уоки-токи“ – Камерата е оборудвана с микрофон и високоговорител. Благодарение на тях можете да чувате какво се случва в близост до камерата и да изпращате гласови съобщения.

Безжична (WiFi) връзка с интернет – Камерата се свързва с Интернет и предава видео безжично. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в контакт.