GOLD SARMS Cardarine Кардарин

1
979
Добави коментар

Невероятния ефект от GOLD SARMS CARDARINE Кардарин

Първо да ви въведем в това какво е GOLD SARMS Кардарин
GW-501516, известен като Кардарин е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, който е известен със способността си да стимулира изгарянето на мазнини
Кардарин е формулиран от фармацевтичните компании GlaxoSmithKline (GSK) и Ligand Pharmaceuticals през 1992-ра година. Веществото е било създадено за да намалява нивата на лошия холестерол в тялото.
Скоро след създаването му, Кардарин предизвикал силен интерес във фитнес средите и сред професионалните атлети, поради способността си да стимулира метаболизма на мастни киселини. Ефектите, особено увеличената издръжливост, били толкова силни, че веществото било забранено за употреба от професионални състезатели.
Кардарин осигурява същите ефекти като анаболните стероиди, но без да предизвиква техните неприятни странични ефекти. Той има способността да увеличава многократно ефекта от упражненията, за да се развива тялото още по-бързо и успешно.
Тази субстанция помага за бързото изгаряне на мазнини, дори когато тялото е в покой. Кардарин осигурява силен прилив на енергия за ограничен период от време, като по този начин ви помага да подобрите представянето си по време на тренировка. Вместо да използва мускулите за енергия, веществото разгражда ненужните мазнини.

10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ GOLD SARMS CARDARINE
Изчиства трудно достъпните мазнини бързо и запазва мускулите
Невероятна издръжливост от друго измерение
Действа 1 час след прием и веднага се усеща прилива на енергия
Не повишава кръвното и не влияе негативно по никакъв начин
Няма йо – йо ефект
Спомага функцията на черния дроб
Чудесен тонус и дълготрайна концентрация за цял ден
Намаля лошият холестерол
Няма данни за негативни странични ефекти
Подходящ за комбинация с други продукти
Странични ефекти
Не е сигурно дали има такива, но през последните 20 години не са наблюдавани странични ефекти от всеки, който изучава лекарството.
Кардарин (Cardarine)   е тестван освен при здрави индивиди, но и при такива с вредни навици (като пиене на алкохол, употреба на наркотици и тютюневи изделия). Няма доказателства дали има вреди от приема му върху хора с нездравословен начин на живот.
С тези си положителни качества Cardardine добива популярност за употреба от дълги периоди от време. В някои изследвания дори има признаци, показващи изчезване на диабета, затлъстяване, дислипидемия и много други заболявания.
За кого е подходящ Кардарин
Кардарин е изключително популярно SARMS вещество, с редица полезни свойства за човешкия организъм. Той е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти, които искат да постигнат стройна фигура и изваян релеф. Благодарение на способността си да стимулира изгарянето на мазнинит, този продукт може да се използва като допълнение къмнискокалорийни диети, както и при тренировки насочени за намаляване на телесното тегло. Кандарин осигурява бързи и качествени резултати, без да предизвиква ужасните странични ефекти, до които водят анаболните продукти.
Освен изгарянето на мазинните, Кардарин се използва и за други медицински цели, сред които лечение на сърдечносъдови заболявания, затлъстяване и други заболявания. Това SARM вещество се свързва ефективно с Пероксизом Пролифератор – Активни Рецепттори (PPAR), като осигурява повече енергия за по-дълъг период от време. Разработено е от Glaxo Smith Kline и Ligand Pharmaceuticals през 1990-та година, като в началото целта му е била да се използва при сърдечносъдови заболявания.