С деца на море

1
205
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото наближава. Кеф нали? Подготвихте ли се? Ако не сте намерили своите бански и аксесоари, ние от emodno.com, решихме да ви покажем новата колекция на онлайн магазина Шопинг терапия. 

Искате всеки да ви прави комплименти през летния сезон. Не е трудно стига да облечете цялото си семейство в тон. И не само комплименти ще получите, ами и малко завист за добрия стил, който притежавате.

Модата по еднаквото обличане никога няма да изчезне, особенно между родители и деца. Затова ние решихме да улесним вашето търсене и да ви предложим бански, с които ще бъдете еднакви. А не само банските могат да бъдат същите с новата колекция на Шопинг терапия може да имате раници, очила, кърпи, които са в тон. И след това евреме да отидете с деца на море и да зашеметите всеки около вас.

Купи жълт бански

 

Купи раница тип мешка

 

Kупи син бански

Купи еднакъв бански за всеки член от семейството

Купи Бели слънчеви очила 

Купи тениски Chill, fresh, hot 

Купи мъжка плажна кърпа

Купи дамска плажна кърпа

Купи бански Сафари

Комплект за син и майка

Тагове
бански за дете, бански за майка, бански за момиченце, бански за момченце, бански за мъж, бански за цялото семейство, еднакво облечени майка и дете, еднакво облечени татко и дете, Избиза, Комплект бански, мама и аз, мода 2019, плаж, с деца на море, семейство в тон, Сен Тропе, татко и аз, шарени бански