Какво е Остарин? | Ostarine е sarms за повишаване на мускулната маса и отслабване

1
447
Добави коментар
vivi805
vivi805

Остарин (MK-2866), известен като енобосарм, е селективен модулатор на андрогенните рецептори (САРМ). САРМ веществата като Остарин стимулират андрогенните рецептори имитирайки тестостерона.

За разлика от типичните стероиди, САРМС влияят директно върху определени тъкани, като мускулите и костите. Това ограничава техните странични ефекти и означава, че хората приемащи САРМС не се сблъскват с намаляване на тестостерона и увеличаване на естрогена. Благодарение на безопасността на САРМС веществата, те са се превърнали в безопасен избор за атлети и фитнес ентусиасти.

остарин

Много бодибилдъри и спортисти свидетелстват за невероятния ефект на Остарин и способността му да осигурява значително увеличаване на мускулната маса и подобряване на издръжливостта с минимални рискове.

Освен, че има селективно действие върху андрогенните рецептори – което означава, че не оказва ефект върху производството на мъжки хормони (тестостерон) – Остарин предотвратява риска от мускулен разпад, като вместо това стимулира растежа на мускулната маса. Това всъщност е основното предимство на веществото пред анаболните стероиди, които объркват хормоналния баланс в организма и водят до ужасни странични ефекти.

След като разяснихме накратко какво представлява Остарин, нека да разгледаме механизмът му на действие. Като цяло, САРМС веществата въздействат върху определени мускули, като увеличават анаболните процеси в организма (предпазвайки репродуктивните органи) и подобряват скелетната плътност. Това води до увеличаване на мускулната маса и предпазването й от разпад.

Клиничните изследвания показват, че Остарин активира и стволовите клетки в мускулите, като помага за ремоделирането и регенерирането на самите мускули. Изненадващото е, че това вещество има способността да въздейства и върху клетките в съединителните тъкани, което е изключително благоприятно за успешно възстановяване след травми и наранявания.