Какво е Ligandrol LGD 4033

1
437
Добави коментар
vivi805
vivi805

Първо да ви запознаем с това какво е SARMS? SARMS/ САРМС са селективни модулатори на андрогенни рецептори.Това е алтернатива на стероидите,която се оказва техен заместител почти без техните странични ефекти. С напредването на възрастта се губи силата, издръжливостта и мускулната маса намалява поради загуба на тип 2 мускулни влакна. Със помощта на SARMS тези показатели могат да се подобрят.Техният анаболен ефект е почти същият като на тестостерон.САРМС се свързват със същите рецептори, като метан и тестостерон, но без техните странични ефекти.

Ligandrol е най-успешният SARMS за покачване на мускулна маса и сила. Той е селективно андрогенен рецептор модулатор. Лигандрол(LGD-4033) се използва от пауърлифтъри, стронгмени, културисти и атлети практикуващи различни видове спорт като главната му цел е покачване на мускулна маса. С негова помощ може да постигнете резултати сходни с тези на анболбите стероиди, но без тейните странични ефекти.

лигандрол

Ligandrol известен също като LGD 4033 се използва от спортуващи като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна маса Dianabol (Метандростелон, Dbol или D-bol) и Anadrol (Drol)

LGD-4033 (Лигандрол) е изключително мощен и чрез него можете да достигнете пълния си потенциал. Ще намалите подкожната мазнина, и ще покачите чиста мускулна маса, това е перфектният суплемент за Вас.

Лигандрол ще увеличи силата, ще намали мазнините в тялото и ще заздрави костните травми.

Много бодибилдъри залагат на този вид SARMS, защото действа точно като стероидите, но без вредите върху здравето.

Няколко проучвания показват, че Лигандрол има пряко действие върху мускулните влакна.Тоест, той не засяга простатата,черния дроб и мастните жлези, което го прави идеален САРМС за запазване на плътността на копстната тъкан.

Ето някои предимства на Лигандрол:

– Лигандрол покачва значително мускулната маса без повишаване на процента подкожни мазнини, при препоръчителна доза от 10мг на ден

– Лигандрол ще повиши силата и издръжливостта

– Има селективно действие само върху мускулната тъкан

– Имайте предвид, че Лигандрол засилва топенето на подкожни мазнини.

– Лигандрол ще повиши и подобри мотивацията ви във фитнес залата.

 

ЛИГАНДРОЛ Истинска маса

Някои културисти казват, че лигандрол е по-силен дори от химия.Само доза от 10мг може да ви донесе от 2-4 кг чиста мускулна маса само за месец.Ефектът на този сармс е силен, мощен и траен, за разлика от стероидите, които издуват мускулите.

С лигандрол ще забележиш рязко покачване на маса още през първата седмица на прием. Удивителното е, че той може да допринесе за по-високи силови нива. Ще ви предпази от контузии, защоот укрепва костите и ставите.Това е изключително важен фактор при работа с тежести.

Избери най-добрият SARMS ЛИГАНДРОЛ Ligandrol LGD 4033 и постигни мечтаното тяло!