Начин на прием на Ligandrol LGD 4033

1
465
Добави коментар
vivi805
vivi805

Ligandrol LGD4033 е най-успешният SARMS на покачване на мускулна маса и сила, който някопга ще пробваш. Той създава анаболна среда и едновременно с това укрепва костната структура и сухожилията. тази комбинация буквално може да ви превърне в машини за мускули, без да имате странични ефекти!

Начин на употреба:

Последните изследвания показват, че лигандрол може да подобри чистата мускулна маса и да намали телесните мазнини. Също така повишава силата и издръжливостта, както и помага за заздравяването от физически травми. Ето няколко различни начина ако искате да оформите тялтоо си:

1. Прием на Лигандрол LGD 4033 за мускулна маса: Препоръчителната доза е от 5 до 15мг дневно в продължение на 6 до 8 седмици. Трябва да комбинирате с богата на протеини диета, както и по-висок прием на калорий, ако имате намерение да увеличите мускулната си маса.

2. Прием на Лигандрол LGD 4033 за релеф Може да използвате Лигандрол в тройна комбинация заедно със Cardarine и Andarine, докато се стремите да постигнете покачване на мускулна маса, и да премахнете излипните мазнини. Дозата е 5мг на ден в продължение на 8 седмици- това е само ако Лигандрол е използван в тази комбинация.

Нормален прием на Лигандрол: Всеки ще използва лигандрол с различна цел , затова описваме начините на приерм в зависимост от желанията на потребителя:

– за покачване на маса- 10мл минимум, максимум 20мг – Цикълът тук трае от 6 до 8 седмици с почивка от 3-4 седмици. -за запазване на мускулна маса- 5мг минимум 10 мг максимум на ден-Цикълът пак трае от 6 до 8 седмици , с почивка от 3-4 седмици

И като цяло Лигандрол може да се приема от 6 до 8 седмици!