Остров Майорка ви очаква със съкровища, за които не знаете! Полет от Варна ще ви отведе към тайния му чар

27
318
Добави коментар
DSTours
DSTours

Приятни изненади и неочаквани открития, които те карат да ахнеш – какво може да си пожелае човек по време на една почивка? Всеки знае, че бездействието, дори в курортни условия, на практика не разтоварва от монотонното всекидневие. Вълнението, свободата да избираш посоката си и емоцията от срещата с истинския характер на едно място и хората му – това е истинският смисъл на пътешествието.

Ако духът ви на пътешественик се е пробудил и вече е време да му дадете воля, Ди Ес Турс ви предлага почивка на място, което не познавате. Това е остров Майорка.

Да, не се изненадвайте. Макар името да е станало синоним на популярна туристическа дестинация, за масов курорт, чарът на това интересно място остава скрит, ако не го потърсиш. Със сигурност си заслужава да разбереш какво на този остров е вдъхновило Шопен и Жорж Санд, какво кара милионери и холивудски знаменитости като Майкъл Дъглас да се прехласват по скрития лукс на имения, които изглеждат като застинали в миналото.

 

Между 15 и 20 октомври можете да откриете своята Майорка с директен чартърен полет от Варна. Ди Ес Турс предлага това приключение на всички, които искат от почивката си нещо повече от стандартния и скучен „ол инклузив“. Това предложение ви дава възможността наистина да опознаете Майорка, да съставяте сами дневната си и нощна програма, да обикаляте перлата на Балеарите с кола или с отделни екскурзии.

„Аз лично също си мислех, че Майорка не нещо повече от курорт, който е пълен с пияни от обяд туристи. Оказа се, че това е уникално място, с неповторими гледки и забележителности, богато с историята си и интересната си природа. Самият път до някои от местата е истинско приключение. Попадаш без усилия на изключително впечатляващи места, като най-отдалечените точки са на не повече от 3-4 часа с кола“, разказва с искрено вълнение мениджъра на Ди Ес Турс Невена Трифонова. Тя добавя, че почивката на Майорка на специална цена от 1172 лв. с директен чартърен полет от Варна е един от специалитетите на компанията. Фирмата е предлагала на клиентите си подобни пътешествия до Тенерифе, Гран Канария, Крит, Сицилия, Барселона, Мадрид, Прага, Дубровник. Амбициите на Ди Ес Турс да прави повече подобни пътешествия, но това не винаги е възможно заради невъзможността да авиокомпаниите да осигурят директни чартърни полети от Варна.

 

Служителите на Ди Ес Турс наистина са ентусиазирани от възможността да покажат на клиентите си истинските прелести на Майорка и столицата й Палма. Те могат да дадат подробна информация за всеки обект, които привлече интереса на пътешественика.

 

Всички условия и подробна програма на почивката можете да намерите на www.dstours.bg

 

Харесайте Ди ЕС Турс във фейсбук: www.facebook.com/DsToursLtd/

*реклама

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК – https://petel.bg/registration.html