Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара

1
146
Добави коментар
angels82
angels82

Масло от крил

Омега-3 мастните киселини могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане и холестерола, за поддържане на оптималното здраве на мозъка и за намаляване на възпаленията в организма. Повечето хора не получават достатъчно омега-3 в диетата си, така че вместо това се обръщат към хранителните добавки. Добавките с масло от крил са един от най-добрите източници на омега-3, но трябва да се избират внимателно.

Има няколко фактора, които трябва да вземете под внимание при избора на масло от крил, включително къде и как крил е бил произведен, колко масло от крил се съдържа в една доза, и колко лесно е да се вземат хапчетата. Ето кратко ръководство, което ще ви помогне да се запознаете с тези важни опасения, така че да можете да изберете подходящото за вас масло от крил. Когато сте готови да закупите, разгледайте и нашите най-препоръчителни добавки за масло от крил

Двата най-важни фактора, на които трябва да се обърне внимание при избора на масло от крил, е количеството масло от крил в една доза и съставките.

Доза

Най-добрите добавки съдържат най-малко 1,000 милиграма (mg) масло от крил на порция. Имайте предвид, че „на порция” не е задължително да е същото като „на капсула”. Сред най-добрите марки, 1000 мг на порция е стандартно, но има няколко, които предлагат 500 мг или по-малко на порция. Това не означава, че няма да предоставят никакви ползи, но може да не получите толкова ползи, на които се надявате, ако консумирате по-малко от 1000 мг на ден.

Съставки

Добре е за всички добавки да прочетете внимателно списъка на съставките, преди да купите. Някои добавки са пълнени с пълнители, които не предлагат никакви ползи и дори могат да бъдат вредни. Това не е толкова важно за добавките с масло от крил, защото те обикновено са само масло от крил в желатинова капсула. Но все пак е добра идея да проверите списъка и да потърсите всички съставки, които не познавате. Избягвайте продукти с изкуствени багрила. Те не правят нищо за вас и някои хора вярват, че може да са вредни.

В допълнение към омега-3 като DHA и EPA, може да видите астаксантин, изброени в хранителните факти. Това е мощен антиоксидант, който предлага много от същите ползи като омега-3, включително намаляване на болките в ставите, подобрено здраве на сърцето и дори по-светла, по-млада кожа. Понастоящем няма определено количество астаксантин, което трябва да приемате всеки ден, но не би трябвало да има странични ефекти от консумацията на количеството, което обикновено се намира в добавките с масло от крил.

Особености на маслото от крил

Ето и някои други характеристики, които трябва да се вземат предвид при избора на добавка с масло от крил:

Източник на крил

Крил може да бъде доставен от много места по света, но най-добрият крил идва от Антарктика. Те са известни с най-ниските нива на токсини и тежки метали, които могат да бъдат опасни за хората.

Трябва също така да изберете добавка с масло от крил, която е сертифицирана от Морския съвет за управление (MSC), когато е възможно. Това означава, че крилът е бил осигурен устойчиво и производителите не допринасят за прекомерния риболов в океаните.

Чистота и изпитване

Най-доброто масло от крил претърпява допълнително пречистване, преди да достигне до вашите добавки, за да е сигурно, че всички токсини и тежки метали се отстраняват. Компаниите провеждат собствени тестове, за да проверят дали добавките са безопасни за консумация, но някои използват и тестери от трети страни, за да докажат, че добавката им е безопасна. Компаниите, които извършват тестване от трети страни, обикновено публикуват резултатите онлайн, за да можете да ги видите. Ако не можете да откриете никакви резултати от тестовете, можете да пробвате с друга добавка с масло от крил или да се свържете с компанията и да попитате дали има някакви данни, за да подкрепи претенциите си.

Размер и брой капсули

Ако ви е трудно да поглъщате големи хапчета, по-добре е да използвате добавка от крил, която се предлага в по-малки капсули. Бутилката трябва да ви даде индикация за размера на хапчетата, а понякога можете да намерите и снимки онлайн, които показват размера.

Трябва да обърнете внимание и на това колко капсули съставляват еднократна порция. За някои може да си струва да се вземе по-голяма капсула, отколкото две или три по-малки. Ако вашата добавка изисква от вас да вземете няколко капсули на порция, това също означава, че ще използвате по-бързо бутилката и бихте могли да харчите повече пари, отколкото бихте използвали за добавка на крил, която има размер на една капсула. ,

Привкус

Рибният послевкус – рибени уригвания – са често срещани при добавките с крил и рибено масло, но те са по-голям проблем. Ако предпочитате да избягвате рибни вкусове в устата си, трябва да приемате капсулите с храна.

Цените на маслото от крил

Повечето добавки за крил масло варират от 25 до 50 лв, но общата цена не ви казва коя добавка предлага най-добрата стойност. За да разберете това, погледнете цената и количеството. Първо, имайте предвид колко порции са в бутилката, като се има предвид, че броя на порциите и капсулите може да не са същите.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-доброто истинско масло от крил. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Хранителна добавка

Високо съдържание на омега-3 мастни киселини
Масло от 100% екологично чист антарктически крил
За нормалната функция на сърце, мозък и зрение
С добавени Калций, Витамини D3 и B1

Омега-3 мастните киселини, незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето

Омега-3 мастните киселини са есенциални, защото човешкото тяло се нуждае от тях и не може да ги произвежда. С най-голямо значение са докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA). Омега-3 мастните киселини в маслото от крил са свързани с фосфолипиди, което спомага за по-доброто усвояване оторганизма.

Здравословни характеристики на Омега-3 мастните киселини

Защита и профилактика на сърдечно-съдовата система
Важни са за нормалната функция на мозъка
Допринасят за поддържането на нормалното зрение
В комбинация с Витамин В1 подпомагат производството на енергия в клетките и нормалната функция на нервната система

Ролята на астаксантина в маслото от крил

Астаксантинът е изключително важен антиоксидант, който се съдържа в много голямо количество в маслото от крил и придава неговия червено-оранжев цвят. Проучвания доказаха, че той има отношение и към предпазването на Омега-3 мастните киселини от окисление 1

1.Kidd P., 2011

Сърдечно-съдовата и нервната системи се нуждаят както от Омега-3 мастни киселини така и от витамини и минерали, които невинаги приемаме в достатъчни количества с храната.

Един от важните минерали е Калцият. Той участва в:

кръвосъсирването
нормалната функция на мускулите
пренасянето на нервни импулси

Важен за усвояването на калция е Витамин D, който от своя страна допринася за:

здравето на мускулите и костите
процеса на делене на клетките
нормалната дейност на имунната система

Витамин В1 подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата и нервната система

Продуктите Допелхерц систем използват екологичен арктически крил, уловен по специална патентована технология, която осигурява максимална чистота  на извлеченото масло. Уловът се обработва незабавно, директно на кораба, като се получава продукт с най-високо качество и максимално запазени биологични свойства. Количествата крил се контролират строго, спрямо естествения процес на размножаване, което гарантира екологичната отговорност на фирмата и запазването на равновесието в природата.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.