Мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Вулканичен камък – DM-1021

3
159
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Вулканичен камък – Лава с рингове от Хематит и висулка от бижутерска (медицинска) стомана във формата на орел.

НОВО предложение от Smart Choice – възползвайте се от нашата отстъпка от 8%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.

Дължина на гердана – 47 см. (с висулката) с възможност за промяна на размера по ваше желание. Красивата плетка Шамбала дава възможност за регулиране на големината по Ваш избор. Използва се корда – изключително здрава и водоустойчива.

Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гердан от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.

Елементи:

– 10 мм. мъниста ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.

Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва.

– 10 мм. мъниста ВУЛКАНИЧЕН КАМЪК (ЛАВА) за енергия и сила.

Вулканичният камък (Лава) дава енергия и сила. Много подходящ е при умствени и физически натоварвания.При контакт с тялото лава-камъните предават своята природна енергия, чрез която се превъзмогва умората и стреса и релаксира нервната система.

– 8 мм. рингове ХЕМАТИТ – камъкът на Ума

Хематитът въпреки асоциациите си с кръвта е известен още и като камъкът на ума. Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания. Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. Той действа като стабилизираща сила.

– Елегантна висулка орел – изработена от висококачествена медицинска стомана, проба 316L с ниско съдържание на никел.

Размери на висулката – 4,5 х 4.5 см.

АКТУАЛНО! При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.

В онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме много и различни идеи за бижута изработени от естествени камъни. Избирайте бижутата си умно!