Хороскоп за днес – 8 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
125
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 8 декември 2019 г:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на сърцето и сърдечните работи. Очертават се внезапни изблици на настроения. Таеното с месеци ще избухне за миг и може да разруши непробиваеми до момента връзки. Очертава се експлозивна вечер, внимавайте с алкохола и стимулантите. Студентите са неуправляеми. В цялата тази суматоха някои хора ще спечелят много от емоциите на другите.

Телец 21 Апр – 21 Май

Направете едно добро дело и съдбата ще ви възнагради с неочаквано прозрение и вдъхновение, с шанс да срещнете спонсорите си, да получите нещо желано и мечтано и да уредите финансов проблем. Родените в първите дни на зодията може да ударят джакпота в живота. Все пак не насилвайте късмета си и ако животът ви предложи нещо, не искайте друго. Днес молитвите се сбъдват.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес съдбата завърта своето колело, запраща някой надолу и издига друг до висините на триумфа и постиженията. Ще опитате и от жилото, и от меда. Сутринта е напрегната и рискова. Един ще загуби нещо и ще страда, а друг ще го намери и ще се зарадва. Ще намерите и нестандартен подход за излизане от трудна ситуация. Ще преодолеете бариерите на миналото. Облечете новите дрехи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Не правете планове за деня. Нещо непредвидено ще изскочи и ще ви вкара в нов коловоз. Днес може да се спечели много, но и да се загуби, ако не си склонен да даваш, да обгрижваш и да споделяш това, което имаш и си на път да спечелиш. Ден на сърцето и сърдечните работи. Подкрепете близки и приятели в амбициозните им начинания и вие ще получите подкрепа.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

За родените до 1 август този ден носи пикове в емоционалното състояние и рискови случайности, които може да разрушат отношения важни за бъдещето ви. Внимавайте с техниката, не тръгвайте рано на път, спазвайте правилата и не подхващайте неприятни и болни теми за разговор. От нещо дребно може да възникнат проблеми и да се случат събития, които да объркат планове и намерения.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не правете планове. Ден на неочаквани и благоприятни обрати в живота на родените в първата декада. Съдбата ще елиминира конкурент, ще парира опитите на някой да ви навреди и подлее вода. Ще получите на ниска цена това, за което сте били готови да платите много. Може да ви хрумнат печеливши идеи. С лекота замествате титуляра в една житейска позиция. Оценяват достойнствата ви.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Не тръгвайте рано на път. Ден на неочаквани обрати, особено за родените в третата декада. Към обед може да получите вести и предложения, които може да променят из основи живота, работата и връзките ви. Нещо особено ще се случи и ще ви вкара в съвсем различни отношения. Тенденцията е загубите ви да се превърнат в преимущества.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес съдбата завърта своето колело, променя отношения и връзки, поставя ни в ситуации, които ще изискват бързо решение и адекватна реакция. Някой ще спечели за сметка на друг, но като цяло ще бъдем излъгани в очакванията си. Не тръгвайте рано на път, особено ако условията не са подходящи. Не водете проговори за имоти и не финансирайте необмислени начинания.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в последните дни на зодията може да получат неочакван подарък от съдбата. Щъркелът кръжи над дома ви и носи ревящ вързоп. Животът на много от вас радикално ще се промени до дни. Ще се сблъскате с положения и ситуации, в които ще тествате личната си приспособимост към променящата се среда. Чакайте признания. Дори загубите ви може да се обърнат в преимущества.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

За родените в първата декада денят ще предложи неочаквани екстри и възможност да се уредят стопирани в миналото начинания. Ще се разберете с роднини по спорни имотни въпроси. И най-неблагоприятната ситуация ще се преобърне, ще ви донесе придобивки и ще предложи изгодни решения. Късметът ви се отпушва, в живота ви се появява важен покровител, спонсор и благодетел.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Луна и Уран са в пречупващ аспект спрямо Слънцето на родените до 1 февруари. Нещо в плановете ви ще се обърка. Не рискувайте с пътувания и ангажименти, за които нямате нужната подготовка до обед. Следобед облаците се разнасят, но пак ще плащате повече за чуждите удоволствия. Нещо, което сте смятали да ви излезе евтино, ще се окаже двойно по-скъпо и губещо.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес всяко добро дело ще се отплаща и носи радост. Ще ви върнат дълг забравен от миналото, а и вие ще направите нужното за приятели и роднини. В днешните тежки времена виждаме как родовата кръв става на вода, а водата на кръв. Губи се връзката, семействата се разделят, братя и сестри не си говорят, но в същото време чужди хора си помагат един на друг все едно са роднини.