Организация на моминско и ергенско парти в 7 лесни стъпки

1
200
Добави коментар
DP2020
DP2020

Ето го – тук е и този момент в живота на всяка жена, в който, в една или друга роля, тя става част от последна моминска вечер. Независимо дали това е вашата последна вечер като неомъжена жена или празнувате с приятелка, организирате парти, това е повод за забавления,  които да оставят хубави спомени. Помнете, че това парти се прави като изненада за булката, така че мълчете си…доколкото е възможно. Това е последната “изненада” преди брака, който е пълен с истински изненади.

 

За мъжете ергени този момент не по-малко стресиращ, така че не се сърдете, когато те взимат “на екс” от живота на необвързани в една вечер. 

 

Планирането на тази вечер обикновено се случва в разгара на планирането на големия сватбен ден и често не остава време и фантазия за организирането на незабравима моминска/ергенска вечер. Ако все още не сте започнали да мислите за това, погледнете този основен  списък със задачи и въпроси, на които да си отговорите. 

        1. Определете бюджета, с който Вие като организатор разполагате, или този, който имате, за подарък, макар и дребен. И в двата случая можете да намалите разходите и да си спестите усилия, като вземете тематични кутии с изненади и аксесоари от Box to remember – за бъдещите  булка и младоженец.  Те могат да бъдат поименни, така че това ще бъде първия, но най-запомнящ се подарък за Момата и Ергена на вечерта!

        2. Определете броя на гостите, колко време планирате да се забавлявате, за да можете да направите и сценарий на събитието. И най-добрата импровизация има нужда от подготовка, затова проучете графика на звездите на тържеството и техните лични предпочитания. Всичко това обикновено трябва да координира с още няколко жени/ мъже, така че отделете достатъчно време и търпение да организирате една незабравима вечер!

        3. Изберете местоположение и направете резервации. В усилените сезони за сватби, не само ресторантите изискват резервация. Баровете, дискотеките, дори заведенията, които предлагат възможност за самостоятелни зали, свършват бързо. Затова, щом изберете място,, в зависимост от цялостния график за подготовка на събитието, го запазете и не разчитайте на случайността. Ако сте в София, можете да се възползвате от ваучер за 15% отстъпка в Бар Калдо –  едно от най-предпочитаните заведения за уиски тейстинг и коктейли.  Cheers!

       4. Запомнете, че само във филмите младоженците изглеждат щастливи, ако вечерта преди сватбата са купонясвали до зори. Няма гримьор или хапче, което да изтрие като с магия следите от последната вечер на свобода. Затова планирайте партито няколко дни по-рано, така че дя останат само хубавите спомени.

       5. Изберете тема на партито и декорирайте според нея избраното място, ако има възможност. И в двете ни кутии има аксесоари, игри, тематични чаши или балони, които да превърнат скучната маса или сепаре в сцена за много спомени.

       6. Подгответе менюто. Да, въпреки че често тези партита се свързват основно с опиянение, е важно и да хапнете нещо вкусно и засищащо. Все пак бракът се свързва с редовно приготвяне на вкусна храна и малко кулинарна ексцентричност преди това винаги е добре дошла. Можете да поискате и да ви приготвят коктейли по нашите авторски рецепти, които сме избрали за вас.

       7. Не забравяйте да планирате и как ще се придвижвате от заведение в заведение. Потърсете възможно да се движите пеша, а ако сте с кола, наемете шофьор или предвидете трезвеник в компанията. Safety first! 

 

И забавленията могат да започнат!

 

Моминското/ергенското парти не може да мине без игри и то не просто какви-да-е игри, а игри, които ще накарат компанията да се смее и забавлява, увлечена в любовни истории и предбрачни и следбрачни надежди. Всичко необходимо за това настроение сме събрали в кутията “Последната моминска/ергенска вечер”. За дамите сме приготвили 8 оригинални игри, от които ще разберете кой какво носи в дамската си чанта, кои са най-важните сватбените традиции, както и коя сред вас е най-смелата мома.  Не забравяйте и селфи стика, аксесоари за забавни снимки и дневник, в който да запазите най-ценните моменти от вечерта. Коктейлите, мацките и маските са 3 в 1 комбинация за отлично парти! 

 

Ергените  ще могат да се предизвикат един друг кой е готов за брака, чия ръка е “най-лека” в заровете със залог следващото питие, или ще се възползват от удобството на единствения  по рода си колан за бира. Чашата на младоженеца е най-ценният дар, който да спечели в първото от следващите големи предизвикателства – да си спомни кой точно му написа ТОЗИ  телефонен номер на бицепса :). 

 

Забавлявайте се с нашите кутии с изненади за булката и за младоженеца и не забравяйте – женитбата не спира любовта, а я прави по-пикантна!

Автор: Мая Цанева

mayatsaneva.com