Най-добрите епилатори

1
162
Добави коментар
angels82
angels82

Обща информация

Първоначално въведени в края на 80-те години на миналия век, епилаторите са електрически уреди, които премахват космите на тялото, като ги издърпват от корените. Ако това звучи болезнено, то първоначално е така, въпреки че повечето потребители смятат, че болката намалява с времето.

Видове епилатори

Два основни вида епилатори са украсявали рафтовете на магазините от самото им създаване: ротационни епилатори и епилатори в стил пинцети.

Въртящи се дискови епилатори

В следващата фаза от развитието на епилатора дойде въртящият се епилатор с дискове. Тези устройства замениха пружината с въртящи се метални дискове, които улавяха и изваждаха нежелани косми.

Въртящи се пружинни епилатори

Първият тип епилатор, пуснат на пазара, а също и най-болезненото използване, беше въртящият се пружинен епилатор.

Тези инструменти за красота използват бързо огъваща се пружина, за да улови и издърпа космите.

Епилатори с пинсети

Повечето епилатори, които се продават днес, са епилатори в стил пинцет. Те имат въртящи се дискове с малки празнини, които действат като пинсети.

Докато епилаторът се движи по кожата, малките „пинсети“ улавят, издърпват и изхвърлят косъмчетата до 0,5 мм.

Защо да използвате епилатор?

Както вече споменахме, има много начини да премахнете космите от краката, лицето, подмишниците и навсякъде другаде. Защо да използвате епилатор?

Всъщност има много причини:

След като похарчите първоначалните пари за вашия епилатор, няма допълнителни разходи. Сравнете това с честите покупки на самобръсначки и крем за бръснене, скъпи пътувания до салона за услуги за кола маска, или цената на кремовете за депилация.

Колкото повече използвате епилатора си, толкова по-малко растат космите.

Кожата ви ще остане гладка и без косми, много по-дълго, отколкото при бръснене или депилация. Обикновено ще имате поне две седмици, докато възстановяването стане забележимо, но може да имате и до четири седмици.

Епилаторите са по-нежни към чувствителната кожа, отколкото кола маската, която премахва не само космите, но и горния слой на кожата.

Навътре растящите косми са по-малко проблем с епилацията, отколкото при бръсненето, въпреки че със сигурност могат да се появят.

Епилаторите премахват шансовете ви за избиване на обрив и сърбеж, свързани с бръснача.

Когато използвате епилатор, не се налага да се занимавате с разхвърляни восъчни или миризливи кремове.

Епилацията е лесна, сравнително бърза и удобна. И епилаторите не заемат много място в пътната чанта.

Какво трябва да търсите в епилатора?

Макар че устройството е просто, има няколко функции, които трябва да разгледате преди потенциална покупка. Ето някои от най-често срещаните функции на епилаторите, които трябва да се вземат под внимание.

Брой пинсети

Ще намерите епилатори на пазара с от 20 до 72 пинсети. Колкото повече пинсети има един епилатор, толкова по-бързо процесът на премахване на космите ще приключи.

Приставки

Налични са приставки за за различни части на тялото. Повечето жени използват своя епилатор на краката си. Няма причина обаче да не можете да го използвате и на други части на тялото. Някои епилатори включват приставки, които улесняват епилирането на подмишниците, лицето и дори зоната на бикините.

Мокри / сухи опции

Традиционно епилаторите са само за суха кожа, но днес има модели, подходящи за душ. Много жени намират, че е малко по-малко болезнено да епилират мокра кожа.

Множество скорости

Някои епилатори ви позволяват да избирате между ниска скорост и висока скорост.

Въртяща се глава

Въртящата се глава го прави лесен за следване на извивките на тялото.

Светлина

Вградените светлинки ви помагат да забележите дори най-фините косми.

Ексфолираща четка

Това удобно приспособление намалява риска от обратно растящи косми и премахва сухата и мъртва кожа за по-гладък външен вид.

Кабел / безжични опции

Акумулаторните епилатори имат батерии, които се зареждат. Ако предпочитате, можете да си купите кабелен епилатор за повече мощност.

Функция за масаж

Защо да не третирате кожата си с малко масаж след епилацията? Някои епилатори идват с приставки за масаж.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите стандартни епилатори. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Захваща дори и фините косъмчета

С грижа за тялото „5 в 1“

-За крака, тяло, лице и стъпала

-9 аксесоара

-Безжичен и акумулаторен

-S-образна форма на дръжката

– Епилираща глава от уникален керамичен материал за по-добро захващане

Нашата епилираща глава е уникална, тъй като е изработена от здрав керамичен материал, който захваща косъмчетата ефективно, като дори най-фините косъмчета не могат да й се изплъзнат.

– Винаги използвайте под 90-градусов ъгъл за най-добро представяне

Philips Satinelle дава най-доброто представяне, когато се използва под 90-градусов ъгъл.

– Ергономична дръжка за контрол без усилия

С ергономичната S-образна дръжка лесно направлявате за максимален контрол и по-добър достъп с естествени и прецизни движения по цялото тяло.

– Използване на сухо и мокро във ваната или под душа

За нежно и приятно използване под душ или в банята, със захват против хлъзгане за употреба на мокро и сухо.

– Уникалната лампичка гарантира, че няма да пропуснете фините косъмчета

Уникалната лампичка гарантира, че няма да пропуснете фините косъмчета за най-добри резултати от епилирането за всички части на тялото.

– Електрическа пила за крака с въртящ се диск за сатенено гладки стъпала

Нашият въртящ се прецизен диск „3 в 1“ ви осигурява сатенено гладки стъпала от петите до пръстите. Можете да използвате въртящия се диск по 3 начина. Плоската повърхност на диска може да се използва за по-големи зони, горната част на диска за по-малки зони, и можете също да използвате извитата страна на диска за изключително прецизни зони!

– Масажор за тяло за успокоение и сияйна кожа

Нашият нов масажор за тяло достига най-дълбоките слоеве на кожата за успокоение и сияйна кожа.

– Четката за ексфолиране за тяло премахва мъртвите кожни клетки

Нашата нова ексфолираща четка за тяло премахва мъртвите кожни клетки. 48 200 фини хипоалергенни косъмчета нежно, но ефективно, отстраняват мъртвите кожни клетки и стимулират регенерацията на повърхността на кожата. Това устройство ще ексфолира кожата ви по-ефективно от самостоятелната ръчна обработка.

– Включва тример за подстригване и гребен за бикини линия

Главата на тримера и гребенът за бикини линията ви позволяват да подстригвате и оформяте чувствителни зони за пълно отстраняване на космите по тялото.

– Капаче за лицеви и чувствителни зони за отстраняване на нежелани косъмчета

За по-нежно третиране включва капаче за лицеви зони за отстраняване на нежелани лицеви косми и капаче за деликатни зони, създадени за подмишници и зоната на бикините.

– Включва капаче за масажиране

Капачето за масажиране облекчава усещането при епилация.

– Включва приставка за опъване на кожата

Капачето на приставката за опъване на кожата стяга кожата по време на епилиране.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Характеристики на продукта:

– Епилаторът премахва повече косми с едно движение

– Епилаторът премахва до 4 пъти по-къси косъмчета, в сравнение с топлият восък

– Епилиране Wet & Dry – почти безболезнено при ежедневно ползване

– 6 аксесоара, включително накрайник за бръснене и за подстригване

Епилаторът Braun Silk-épil 9 е най-бързият и прецизен епилатор, предлаган от Braun досега. Той ви предоставя кадифено мека и гладка кожа до 4 седмици, с резултати като от козметичен салон. В допълнение на това, епилаторът е водосутойчив, благодарение на технологията Wet & Dry и включва 6 аксесоара за максимална гъвкавост при премахване на окосмяването в домашни условия.

Премахва повече косми още от първия път

С 40% по-широка глава*, Braun Silk-épil 9 задава нови стандарти при епилаторите. Революционната технология на пинсетите MicroGrip спомага за премахване до 4 пъти по-къси косъмчета, в сравнение с восъка (0.5 мм). Това дава отлични резултати за по-красива и гладка кожа, като след козметичен салон.

1 епилатор, 6 аксесоара

Епилаторът Braun Silk-épil 9 включва 6 аксесоари за максимална гъвкавост при премахване на космите. Ефективната глава дава максимално близък контакт с кожата за премахване на повече косми с едно движение, а прецизната глава позволява качествено епилиране и на по-труднодостъпни зони. Главата за бръснене е подходяща за най-чувствителните зони, а главата за подстригване превръща епилатора в пълнофункционална електрическа самобръсначка. Устройството разполага със стойка за зареждане, за да бъде винаги готов за употреба.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Епилатор Braun SE9970, SensoSmart, 4 in 1, 13 аксесоара, 40 пинсети, Бял/Златист

– Първият интелигентен епилатор в света с иновативната технология SensoSmart™;

– Специален сензор отчита нивото на упражнения натиск, за премахване на още повече косми с едно движение

– Епилаторът е безжичен и разполага с технология Wet & Dry, която ви позволява да го ползвате под душа или във ваната, тъй като корпусът му е водоустойчив

– 3 специални накрайника за тяло за масаж или ексфолиация, които спомагат за намаляване растежа на подкожните косъмчета

– Комплектът включва 13 аксесоара: накрайник за лице, капак за по-деликатен контакт с кожата, накрайник с масажиращи ролки, глава за интензивен масаж, четка за интензивна ексфолиация на тялото, четка за деликатна ексфолиация на тялото, 3 защитни накрайника, четка за почистване на лице с 2 резерви и чантичка

Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ е първият смарт епилатор в света. Той разполага с пълна система за епилация 4 в 1, за ексфолиация и грижа за кожата. Устройството включва иновативен сензор, който отчита нивото на натиск, който упражнявате върху кожата, за да може епилаторът да отстранява още повече косми с едно движение. Ако приложите твърде голям натиск светва червена лампа, която ви подсеща да отпуснете, за по-добри резултати. Козметичният ритуал продължава с главата за интензивен масаж, която подобрява външният вид на кожата, а двете ексфолиращи четки спомагат за намяляване подкожния растеж на космите.

Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ SkinSpa

Системата 4 в 1 осигурява епилация, ексфолиация и 2 вида масаж за кожата, за дълготрайни резултати. Пълноценна грижа за кожата в домашни условия. Без запазване на часове, без притеснения. 13-те аксесоара осигуряват пълен набор от инструменти за грижа за кожата ви.

Интензивна ексфолиация на кожата

Шест пъти по-ефективна процедура от ръчно премахване на мъртвите клетки от кожата, която освен това намалява и подкожния растеж на косми.

Деликатна ексфолиация на кожата

Идеална процедура за по-чувствителните участъци от тялото.

Ефективно почистване на лицето

Накрайникът за почистване на лицето от Braun е до 6 пъти по-ефективен от ръчното почистване. Към него има две четки: за чувствителна кожа и за ексофилиране на кожата.

Технология Wet & Dry

100% водоустойчивост на корпуса, за да можете да използвате епилатора под душа или във ваната. При регулярна употреба епилирането под вода става почти безболезнено.

Пинсети MicroGrip

Улавят и най-миниатюрните косъмчета с големина на песъчинка (0.5 мм). Вече не е нужно да чакате космите да порастнат до определено ниво, за да ги епилирате.

Въртяща се глава

Специалната въртяща се глава се адаптира към извивките на тялото ви за по-ефективна и комфортна епилация, дори и в труднодостъпните зони.

Smartlight

Епилаторът разполага с лампичка, която осветява зоната за епилиране, така че да не пропуснете нито едно косъмче.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

*Двойна епилаторна глава с обратна ротация за по-нежна епилация

*72 пинсети за по-бърза епилация

*2 масажни ролки

*Изключителна система за пинсета, която дори и най-късата коса не може да избяга

*Извит дизайн на епилиращите глави, който перфектно се адаптира към кривите на тялото ви.

*2 нива на скорост

*Прецизност светлина

*Копринено гладка кожа до 4 седмици

*Вибрация и нисък шум

*Мрежова операция за постоянно силна работа

*Подвижна епилираща глава за лесно и хигиенично почистване

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.