Най-добрите инхалатори

1
106
Добави коментар
angels82
angels82

Обща информация

Ако някога сте коленичили над купа с гореща вода, когато сте настинали, знаете, че вдишването на парата има своите благоприятни ползи. Но ще ви кажем, че има по-опростен, по-малко ангажиращ начин за вдишване на пара?

С помощта на инхалаторите получавате ползите от висене над парна купа, без да се притеснявате. Освен това, парата е насочена към местата, от които се нуждаете, което я прави по-ефективна.

На пазара ще намерите всякакви видове инхалатори, но не всички са създадени еднакво. Така че, ако имате нужда от помощ, за да изберете правилния инхалатор, вие сте на правилното място!

Вижте най-добрите инхалатори, които сме подбрали, за да определите кое е най-доброто за вашите нужди. Ако искате подробна информация за това какво да търсите в парния инхалатор, моля, продължете да четете това ръководство за пазаруване.

Защо да купите инхалатор?

Ето някои от основните причини, поради които хората купуват инхалатори за домашна употреба.

Инхалаторите могат да помогнат при хронични респираторни заболявания, като астма.

Някои хора използват инхалатори, за да изчистят и затегнат порите си.

Ако имате настинка или грип, инхалаторът може да облекчи хремата чрез втечняване на секретите.

Вдишването на пара подобрява кръвообращението, което някои хора намират за полезно при главоболие и мигрена.

Когато страдате от алергии, слузните мембрани в носа и гърлото могат да станат сухи и неудобни. Един инхалатор може да ви помогне да рехидратирате.

Някои потребители намират помощните средства за инхалиране на пара при облекчаване на стреса, особено когато се използват с етерични масла за ароматерапия.

Как работят инхалаторите?

По-голямата част от парните инхалатори работят по еднакъв начин.

Студената вода или медицинският разтвор се излива в съд и устройството се включва в електрически контакт. След няколко минути водата се загрява до кипене и произвежда пара. След това парата се вдишва през мундщука.

Трябва да се отбележи, че тази посочена технология се използва все по-рядко и на днешния пазар повечето инхалатори превръщат водата в пара, без да я загряват първо. Това намалява вероятността от случайно изгаряне на парата.

Съображенията

За да намерите идеалния инхалатор за вашите нужди, помислете за следното.

Функция

Защо искате да закупите инхалатор? За какво ще го използвате? Помислете за необходимата функция на вашия инхалатор и изберете най-подходящия.

Ако искате да използвате инхалатор за облекчаване на носните и гърлени секрети от настинки и алергии, изберете такъв, който е проектиран специално за тази употреба.

Ако искате инхалатор за отпушване на порите или други свързани с красотата третирания, потърсете такъв, който може да се използва за тази цел.

Лесна употреба

В идеалния случай не искате инхалатор, който е сложен. В крайна сметка, ако това е изпитание само за да го настроите, може да е по-малко вероятно да го използвате.

Обърнете специално внимание на дължината на захранващия кабел. Ако кабелът е къс, трябва или да поставите устройството близо до контакт или да използвате удължител.

Размер

Ако искате да вземете своя инхалатор, когато пътувате, или не искате той да заема много място във вашия дом, потърсете компактен модел.

Инхалаторите не са съвсем малки, но някои модели са по-малки от другите. Ако размерът е важен за вас, проверете спецификациите на производителя, преди да вземете окончателното си решение.

Конструкция

Потърсете инхалатори със солидна конструкция, тъй като те обикновено издържат по-дълго. Един инхалатор с крехки части е по-вероятно да се счупи или да се увреди.

По-голямата част от инхалаторите са направени от пластмаса, която е твърда и нечуплива.

Маската на инхалатора може да бъде направена от латекс, така че ако сте алергични към латекс, не забравяйте да си купите модел без латекс.

Възможност за ароматерапия

Ако искате да можете да добавите етерични масла към вашата пара, не забравяйте да изберете модел с възможност за ароматерапия.

Някои инхалатори не могат да се използват с етерични масла. Например, някои инхалатори идват със специални „пакети за аромат“, които спомагат за създаването на ароматна пара.

Генериране на пара

Парата често се освобождава от инхалатора чрез мундщука. В много модели количеството на освободената пара се регулира. Можете да избирате между плътна, гъста пара или лек поток, в зависимост от вашите предпочитания и изисквания.

Времето на изчерпване на парата в един контейнер варира в зависимост от модела. В хода на нашето проучване открихме модели, които варират от 5 до 20 минути.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите инхалатори. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.