Къртене на бетон

1
170
Добави коментар
GrigorNik
GrigorNik

Къртене на бетон — тежка работа, изискваща не само време, но и особено количество сила и издръжливост.

Тази тежка физическа дейност понякога се оказва непосилна за една огромна част от гражданите, на които им предстои да извършват ремонт, включващ разрушаване на стени или друга част от постройката. Забравете за умората, безсънните нощи, болките в кръста, гърба и рамената, които са чести последици от къртенето на бетон.

Ние ви предлагаме услугата “Къртене на бетон”. Тя се извършва от високо квалифициран персонал, който притежава специални къртачни умения.

Какво ви предлагаме ние?

Служителите в нашата фирма са в готовност да ви предложат коректност, качество и бързина на извършваната услуга, съобразявайки се изцяло с вашето ценно време и спазвайки безкомпромисно предварително посочените срокове. Ние предлагаме къртене на бетон във всякакви видове помещения или обекти, независимо дали става въпрос за жилище, промишлена сграда, офис, магазин, ресторант или друго, то ние сме в готовност да ви съдействаме и да осигурим най-доброто, на което сме способни, помагайки ви за експресното приключване на текущия ремонт. Професионализмът на нашите служители и качеството на техниката, с която разполагаме, се справят успешно с всички видове материали: фаянс, теракот, бетон, мрамор, канали, комини, тоалетни или друго.

Нашата фирма е един от лидерите в тази сфера. Разполагаме с пълен набор от инструменти, необходими на всяка една професионална фирма за къртене в София, при извършване на съответната услуга. Къртачните машини са в готовност да съборят всяка една преграда, която не ви позволява да преустроите дома си или да промените разположението на друга ваша собственост.

Доверявайки се на нас, вие оставяте обекта си във възможно най-сигурните ръце. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да постигаме максимално качество, независимо от сложността на задачата, която ни поставяте. Ако се нуждаете от допълнителна информация, то можете да се свържете с нас и да се възползвате от безплатната ни консултация.

Бетонът като материал притежава висока устойчивост на износване и издръжливост. Да се разруши такъв материал от неопитен човек, без подходящ инструмент, е трудно. Дейностите по къртене на бетон и бетонни стени , настилки и замазки трябва да се извършват от специалисти, които притежават необходимия опит. В противен случай възниква риск да се засегне или унищожи носеща конструкция или инсталации, както и появата на пукнатини или други проблеми.

Къртачески услуги от Stroizone по ремонтните дейности: демонтаж, къртене, пробиване на бетонен фундамент;къртене на бетонни преградни стени и колони;къртене на крепежни конструкции и стоманобетонни плочи;разрушаване на бетонни носещи греди;в края на работата целият боклук и ремонтни отпадъци се почистват и извозват с наш транспорт

Stroizone предлага къртене на бетон и бетонни покрития, от конструкции с всякаква сложност. Майсторите ни използват точното оборудване и акцентират върху различни техники, необходими за качествено изпълнение на ремонта. Това намалява бюджета на възложителя на проекта и цената се балансира в негова полза.

Къртене на подове и преградни стени от бетон

Тази работа трябва да изпълнява стриктно, с оглед на техническите характеристики на помещението. Преградните конструкции не са с натоварването на останалите елементи в помещението. Те могат да се събарят без риск от срутване и засягане на околните конструкции. От своя страна носещите стени и конструкции не подлежат на събаряне. Така може да се повреди цялостната конструкция на апартамента, къщата, сградата и да се стигне до появата на пукнатини или други проблеми. Разберете коя стена е носеща от техническата документация на сградата. Изборът на начин на къртене на бетон се прави в зависимост от особеностите на конструкцията.

Къртене на бетон — бетонни настилки, замазки

Замазка от бетон — това е междинно покритие при строежа на всеки под. Тя се намира между основната бетонна плоча и последният материал, с който се покрива пода. Замазката е необходима за изравняване на повърхностите, както и за попълване на пространствата между плочките и различните подови настилки. С помощта на бетона се скриват различни неравности, които се допускат по време на работа.Последващото къртене на бетон и бетонни настилки, замазки е по-добре да се възложи на професионалисти. Разрушаването на бетонни настилки, замазки е необходимо в следните случаи:

при възникване на дефекти на пода;за подмяна на различни инсталации, които са под бетонните настилки/замазки;при повреда или износване на бетонното покритие;за инсталиране на тръби и отопление на пода. Къртене на монолитен стоманобетон

Това е сложна строителна задача. За изпълнението на тази дейност трябват специални ресурси. Често такива конструкции са с изключителна здравина и издръжливост. Да се разрушат или премахнат не е лесна задача. Ремонтните дейности от този тип отнемат много време, изискват използването на съвременни подходи, инструменти и оборудване. Най-добре е да поверите тези къртачески услуги на професионалисти.

Защо да изберете нас? Предлагаме ви балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограниченоСъобразяваме се с времето на клиента, защото знаем, че то е изключително ценно за негоПритежаваме дългогодишен опит, дарил ни с опит и уменияЕкипът ни е изграден от професионалисти, извършващи задълженията си съвестно и качественоНа разположение сме за вас по всяко едно време.

Доверете ремонтните дейности по кърти бетон,чисти, извозва на Вашия апартамент, къща, офис, ресторант или промишлено помещение на Stroizone!

https://stroizone.com/kurtene-beton-sofia/