Модни цветове, които да помогнат на настроението ви

2
121
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като ни се налага постоянно да сме затворени между четири стени, то става все по-трудно да се справим с безпокойството, тъгата или апатията. Разбира се, не всеки се сблъсква сериозно с тези негативни емоции, но самоизолацията определено е изпитание дори и за най-веселите и емоционално стабилни хора. Но освен със стотиците занимания, които можете да правите у дома, то можете да си приповдигате настроението и с помощта на дрехите си. Цветотерапията е доказан метод!

След като отново проучихме най -подходящите цветове за сезон пролет-лято 2020 , подврахме три нюанса, които ще подпомогнат вашето емоционално състояние, ще ви накарат да се отпуснете и да се почувствате в безопасност. 

Бледожълто

Този цвят автоматично ще ви изпълни с чувство на лекота и усещане за благополучие. Няма спор, че жълтото е най-позитивният цвят. Цветът енергизира и помага да се справите с мързела.

Канела

Светлокафявото успокоява, дава на очите почивка, облекчава безпокойството и дава усещане за комфорт и сигурност. Един от най-земните цветове, този нюанс на кафявото ще ви накара да се почувствате здраво стъпили на земята и ще спрете да се стресирате за бъдещето, а ще се фокусирате върху момента тук и сега. Този цвят е перфектен за домашен уикенд.

Светлосиньо

Ако се чувствате раздразнителни и тревожни, облечете нещата в нежно синьо и ще възвърнете хармонията и баланса в душата си. Този нюанс предизвиква вдъхновяващи асоциации с морския бриз и безкрайното небе и това мигновено помага да се справите с тъгата.

А ето и няколко бранда, които предлагат цялата гама от цветове: Desigual, Brave Soul & Levi’s. Запасете се с разноцветни дрехи за добро настроение!

Тагове
бледожълто, добро настроение, жълти дрехи, кафяви дрехи, мода, светлосиньо, сини дрехи, тенденции, цветни дрехи, цветове, цвят канела