Най-модерните слънчеви очила на сезон пролет-лято 2020

2
180
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако и вашите планове включват пазаруване по време на самоизолацията, то ние сме готови да ви кажем кои слънчеви очила ще бъдат най-модерните през целия пролетно-летен сезон, за да можете да си ги набавите още от сега. През 20-те години са създадени слънчеви очила, които да са удобни в пилотската кабина при  голяма надморска височина. Именно от този момент започва историята на култовия „авиаторски“ модел. Тази форма на очила с тънка метална рамка е истинска визитна картичка на 70-те години. И в този пролетно-летен сезон официално той е и най-уместният и желан.

Сега такива очила са актуални в различни форми- от квадратна до класическата закръглена форма. Съветваме ви да не изоставате и бързо да се сдобиете с един чифт – особено като се има предвид, че този модел очила подхожда на абсолютно всичко и със сигурност никога няма да излязат от мода.

Купи слънчеви очила RayBan

Купи слънчеви очила Vogue

Купи слънчеви очила Mango

Купи слънчеви очила RayBan

Купи слънчеви очила Guess Jeans

Купи слънчеви очила Michael Kors

Купи слънчеви очила Michael Kors

Тагове авиаторски очила, аксеоари, актуални слънчеви очила, интересни очила, модни тенденции, очила, слънчеви очила, слънчеви очила пролет-лято 2020, тенденции при аксесоарите, тенденции при очилата, тенденции при слънчевите очила