Моят блогрол

2
302
Добави коментар
djunev
djunev

Напоследък много хора, които се занимават с търговска дейност или просто искат да получат слава в обществото, се интересуват от редица въпроси, свързани със създаването на сайтове: Защо ми трябва сайт? За какво ми е уебсайт? Кой има нужда от уебсайт? Защо трябва да му се направи SEO на този сайт?  Подобно тълкуване на поредицата от различни въпроси може да продължи доста дълго време. Но фактът, че тези проблеми са станали уместни и продължават да съществуват, ни подтиква да Ви предизвикаме, т.е. струва си да помислите за тях и в резултат на това да отговорите: защо Ви е необходим нов сайт? И също така, защо трябва да му се направи ефективна SEO оптимизация?

Сега нека разгледаме тези въпроси и да опитаме най-подходящите и одобряващи отговори на въпроса: „Защо Ви трябва нов сайт?“.

Като начало, нека да определим кой има нужда от сайта и защо е необходимо да ги направим по поръчка.

Отговорът на тези въпроси е свързан с вашата дейност. Това важи особено за тези, които се занимават с бизнес и се стремят да развиват по-нататък своя бизнес и да имат популярност сред хората. Освен това присъствието на сайта носи допълнителни приходи чрез търсене на нови потенциални клиенти. Сайтът е също „виртуален“ офис и мениджър.

Вторият много важен въпрос след производството на сайта е популяризирането на сайта. Тук мнозина имат въпроса: „Защо да популяризираме сайта?“ Популяризирането на сайт е необходимо, за да се намери в търсачката за определени ключови думи (заявки). Лошо оптимизиран сайт плюс липсата на добра структура води до  липсата на посетители, които биха могли да станат ваши клиенти. С други думи, можем да кажем, че това са пропуснати ползи. Нещо повече, докато Вие се чудите, дали да наемете SEO агенция, то конкурентите Ви действат с SEO стратегии, които дават неимуверен резултат.

Обобщение. Определено можем да кажем, че да имате сайт, който да не се обслужва, е почти 40 % от цялата картинка в сектор Дигитален маркетинг. Трябва и нещо повече. Трябва участие в социалните канали, добра стратегия, ефективно SEO, за да може по-лесно да бъде намиран Вашият сайт, а това с времето ще доведе до много нови клиенти.
Авторът на статията e копирайтър на W-SEO.com, компания, която е специализирана в уеб разработките, в популяризирането на сайтове, както и в писането на SEO оптимизирани текстове. Подробности за компанията можете да научите, като посетите официалния й сайт.