Личен блог на Павел Джунев

2
200
Добави коментар
djunev
djunev

Небързани масажни сесии с много ласки, приятно усещане за летене, спокойствие, необичайно усещане за лекота в цялото тяло … Тантричният масаж може да даде такива усещания.

Тантричният масаж свързва двамата в едно цяло, движенията са бавни, чувствени и методични. Масажът се прилага в няколко различни стъпки

Техниката му се състои във взаимодействието на момиче и момче, не само на физическо ниво, но и на духовно ниво. Степента на доверие между тях трябва да бъде много висока. Той ще разкрие потенциала на собственото си тяло, ще научи неговите тайни.

Сеансите с тантричен масаж се извършват в няколко пози, не само легнали по корем. Следователно ефектът се проявява върху всяка област на тялото, върху зоните на натрупване на енергия и акупунктурните точки.

Тантра – за мъже или жени? Тантра масаж е удачен за жени и мъже. Няма ограничения за пол и възраст. Това е ефективен начин за постигане на еротичен и терапевтичен ефект:

ще разкрие много ерогенни зони, за които човек дори не знае;облекчаване на стреса и объркването, ежедневието, облекчаване на различни проблеми;ще даде възможност да изпитате необичайни, много приятни усещания, че сте в нулева гравитация, усещане за блаженство и пълен релакс;ще събудите вътрешните сили на тялото за борба с болестите;ще ви позволи да получите несравнимо удоволствие и да хармонизирате вътрешното си състояние.

Особеността на тантра масажа се крие в небрежните процедури с голям брой ласки – нежни и съблазнителни. Всичко това е като медитация, която оптимизира чувствата до краен предел, негативните емоции отминават, те се заместват от постепенно нарастваща възбуда. Разпространява се на вълни по цялото тяло, достига до истински връх в края на сесията за масаж.

Тантричен масаж за мъже – приятен подарък за тялото и душата Извършвайки тантричен масаж на мъж, масажистката бавно и спокойно работи с ръце. Понякога движенията на ръцете и цялото тяло се ускоряват, надуват чувственост, дразнят. Масажистите знаят кои части от тялото трябва да бъдат засегнати, за да се събуди сексуалният потенциал на мъж.

Под влияние на откровени докосвания на жената – масажист, масажът ви позволява да:

се отпуснете, да почувствате неземно блаженство; изживеете необикновени еротични фантазии, които предизвикват вълнение; получете пълно освобождаване, защото с всяко ново докосване сексуалната енергия се увеличава, натрупвайки се вътре. помага да се разклати, придава енергичност и тонове. Сесията завършва с бърз, страстен повърхностен масаж на цялото тяло. Техниката на тантричен масаж няма за цел да стимулира гениталиите, но по отношение на дълбочината на усещанията и силата на ефекта, този тип масажни процедури са по-ефективни от обичайния полов акт, той е по-емоционален от тайландския масаж на тялото и еромасаж.

Тантричен масаж за жени Тантра масажът е много популярен за жените, той ще даде възможност на дамите да открият напълно еротичния потенциал на собственото си тяло, да разпознаят нови страни на чувствителност към ласки и чувственост.

Този тип услуги са подходящи и за двойки. Релаксиращо тяло и спокойна процедура ще научат партньорите да достигат нови височини на удоволствие заедно и да засилят сексуалното желание, което започва да избледнява. Всичко това ще вдъхне нов живот на сексуалната ви връзка.

Тантричният масаж е добър за всички. Това е поезията на две тела, потапяне в дълбоки чувства и емоции, познание на човешката душа.