Новина от 18.06.2020

1
112
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Тотнъм Хотспър приема Манчестър Юнайтед в столицата в интригуващо дерби от 30-ия кръг на Висшата лига. Този сблъсък ще можем да гледаме в петък вечер, а в днешните футболни прогнози ще ви предложим кратко превю на срещата.

 

За Жозе Моуриньо това е нов шанс да се изправи срещу своя предишен клуб. Португалецът вече претърпя загуба с Тотнъм на “Олд Трафорд”, но сега ще има шанса да си отмъсти на “червените дяволи”. За Тотнъм победата е важна, тъй като това би позволило на “шпорите” да се качат на шеста позиция, само на точка зад петия Манчестър Юнайтед. Напомняме, че този сезон петото място гарантира участие в Шампионската лига, а причина за това е наказанието на Манчестър Сити.

 

Моуриньо може да бъде доволен от новините преди двубоя. Двамата водещи нападатели на Тотнъм Хари Кейн и Сон Хюн-мин вече са налице. Със сигурност тяхното завръщане ще вдигне значително класата на “шпорите”. Те обаче не могат да разчитат на халфа Деле Али, който е наказан за този мач.

 

Както вече посочихме, Манчестър Юнайтед са на пето място в таблицата с 45 точки. Това е минимумът, към който се стремят “червените дяволи” през този сезон. Попадане в Топ 4 също е възможно, тъй като четвъртият Челси е на само три точки разстояние.

 

Големите новини в Манчестър Юнайтед са свързани със завръщането на Пол Погба. Световният шампион пропусна много мачове този сезон поради контузии, но сега е на линия и ще може да помогне на тима си. Феновете на “дяволите” очакват с нетърпение да видят французина да си партнира с новото попълнение Бруно Фернандес. Португалецът се оказа истинска находка на трансферния пазар през януари.

 

В нашите футболни прогнози ви съветваме да бъдете внимателни с този мач, защото той изглежда труден за прогнозиране. Очакваме Тотнъм и Манчестър Юнайтед да бъдат предпазливи в отбрана, поради което ви съветваме да търсите по-малко количество голове в сблъсъка.