Идеалният хотел в Сандански

2
208
Добави коментар
zapoznaise

Идеалния хотел в Сандански – Аджев Хан

Всеки турист, решил да избере най-подходящото място, за да прекара романтичен уикенд, релаксираща или забавна почивка далеч от грижите си се стреми да избере най-подходящия хотел, където да отседне. Ако възнамерявате да прекарате почивка, празник или просто уикенд в Сандански, то идеално място за вас е хотел Аджев Хан Сандански.

Ако държите на изисканата и специална кухня и ведрото отношение на персонала, то хотел Аджев Хан Сандански е именно за вас. В механата към хотела вашите кулинарни предпочитания и желания ще бъдат сбъднати от Chef Аджев, който се слави като един от най-добрите главни готвачи в Сандански и то докато се наслаждавате на жива музика и подбрани вина.

Можете да наемете апартамент с джакузи или стая, като и в двата варианта ще можете да се възползвате от телефон в стаята, безплатен интернет и разбира се кабелна телевизия. Всички стаи и апартаменти се отопляват посредством климатици и централно отопление. Денонощния рум сервиз също е нещо, което си заслужава да отбележим.

Този великолепен хотел в Сандански разполага и със собствен SPA и релакс център, за да можете да се отдадете на заслужена почивка далеч от своите неприятности и проблеми в ежедневието. За вашия комфорт там ще се погрижи д-р Драго Пагов. За малчуганите семейния хотел в Сандански Аджев Хан е подготвил специално пригоден кът за игра и забавления.

Освен приказната гледка към Пирин гостите могат да се насладят на възрожденските картини, описващи бита на българина преди няколко века, за да се почувстват в една автентична и приятна обстановка. Подобно на други хотели в Сандански и Аджев Хан предлага на своите гости да прекарат празниците при специални условия, които да създадат едно невероятно и неповотримо изживяване за всеки.