Онлайн книжарница I Книги I Zagadkata.eu

4
270
Добави коментар
desisslava.dimitrova
desisslava.dimitrova

Онлайн книжарница Загадката с безплатна доставка

Добре дошъл/дошла в онлайн книжарница Загадката! При нас са книгите, които обичаш!

 Ние продаваме книги онлайн от всеки жанр.  В категория „Книги“ сме разпределили всички жанрове, а именно художествена литература, психология, бизнес, здраве и т.н. 

Стремим да осигурим най-новите книги на ниски цени, световни бестселъри, класически романи, литература за личностно развитие. Нашият блог е още пеленаче, но обещаваме, че бързо ще го напълним с полезни и интересни публикации. Между другото, ако искаш да напишем статия за нещо, което конкретно теб те интересува, пиши ни. Нашите копирайтъри ще направят задълбочено проучване и ще публикуваме това, което сме открили.

 Сигурно вече се питаш:

Защо да купим книги онлайн от Загадката?

Защото ние мислим за теб и искаме да ти предоставим най-добрите условия, когато пазаруваш от нашата онлайн книжарница. Да, признаваме си, че отскоро сме на пазара. Сайтът стартира м.01.2020. Но, пък имаме амбицията да предложим най-доброто съотношение между качество и цена. Поради тази причина новите книги при нас са винаги с 10% намаление. Освен предлагаме различни промоции  на книги, както и седмично намаление на книги в размер на 20%.

Освен това можеш да се възползваш от предложението на наши партньори и да получиш допълнително намаление.

Ако искаш да си върнеш част от парите при покупка на книги от онлайн книжарница Загадката, направи поръчка през сайта на cashbackworld.com.

Ако си студент и притежаваш студентска карта ISIC, можеш да получиш 10% намаление, като въведеш номера на твоята карта в забележката при изпращане на поръчката си. За повече подробности, виж страницата ни в сайта на  isic.bg.

Нека да ти кажем и за цените на доставката. Ако поръчката ти е над 100 лв, доставката е безплатна. В онлайн книжарница Загадката работим с куриерски фирми Спиди и Еконт.

Цените са както следва:

Доставка с Еконт до 1 кг:

до офис на Еконт – 5,40 лв. до избран адрес –  6,90 лв

Доставка със  Спиди до 3 кг:

до офис на Спиди – 3,40 лв. до избран адрес –  5,90 лв

 Сега идва ред и на въпроса:

Какво да чета?

Ами, каквото ти душа иска. Ние имаме всичко. Ако го нямаме, значи не е издадено!

Книгите са разпределени в няколко главни категории:

Ако искаш да видиш всички категории, кликни на на някоя категория, например Художествена литература. От дясната страна ще ти излезе падащо меню с име „Покажи всички“. Отвори го и ще видиш всички категории. По същия начин можеш да филтрираш и по издателства.

Време е да спрем с тирадата и да те оставим да разгледаш книгите.

Пожелаваме ти приятно пазаруване и още по-приятно четене!

Екипът на онлайн книжарница Загадката