Най-добрите – китайски магазини

3
292
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Тъй като пазарът на електронна търговия в Китай процъфтява, много от техните уебсайтове за електронна търговия стават популярни в много страни на Европа, Америка, Азия и….. Китайски онлайн магазини за пазаруване като Wish, Shien, Zaful, Romwe, Aliexpress и така нататък навлизат доста напористо у нас, а и доста започна да говори за тях. За едни пазаруването онлайн не е проблем, но други изпитват съмнения относно пазаруването на тези сайтове. Затова създадохме кратко резюме и събрахме цялата най-нова информация от китайските новини за електронната търговия и обективни отзиви за тези добре познати китайски онлайн магазини.  Цените в тези китайски магазини са атрактивни, но дали тези сайтове са надеждни? Дали си заслужава да се пазарува от тях?

ОБЩИ

ALIEXPRESS [РЕГИСТРАЦИЯ, ПОРЪЧКА]

ALIEXPRESS [РЕВЮ МНЕНИЕ]

ALIEXPRESS [КЪМ САЙТА]

ALIBABA [РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА]

ALIBABA [РЕВЮ МНЕНИЕ]

ALIBABA [КЪМ САЙТА]

DHGate.com [РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА]

DHGate.com [РЕВЮ МНЕНИЕ]

DHGate.com [КЪМ САЙТА]

BANGGOOD [РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА]

BANGGOOD [РЕВЮ МНЕНИЕ]

BANGGOOD [КЪМ САЙТА]

TOMTOP [РЕВЮ МНЕНИЕ]

TOMTOP [КЪМ САЙТА]

МОДНИ

SHEIN [РЕВЮ МНЕНИЕ]

SHEIN [КЪМ САЙТА]

ROMWE [РЕВЮ МНЕНИЕ]

ROMWE [КЪМ САЙТА]

PRETTY LITTLE THING [РЕВЮ МНЕНИЕ]

PRETTY LITTLE THING [КЪМ САЙТА]

ROSEGAL

ROSEGAL [РЕВЮ МНЕНИЕ]

ROSEGAL [КЪМ САЙТА]

На сайта Spartoo ще намерите редица модели обувки , предимно готини обувки . Той е в челните редици на модата веднага с марки като Adidas, Nike, Puma или New Balance, но също така с вечно модерните обувки Converse или Vans и с поверителни марки като Veja, Yurban и Victoria. В днешно време модните треньори могат да се носят с всичкои те присъстват във всякакви форми: токчета, блясък, големи обувки или има и обувки за клин. .. Всичко е позволено! Можете да го носите с къси панталони, дълги панталони, рокля или пола. Тренировъчните обувки днес не се ограничават само до спортни дейности, за които трябва да носим маратонки и сме особено щастливи от това, но особено краката ни, които са разположени в тях толкова удобно, сякаш се крием в чехли! Бяла, розова, червена полка или фосфоресцираща, развихрете вашите желания!

spartoo [КЪМ САЙТА]

ZAFUL [РЕВЮ МНЕНИЕ]

ZAFUL [КЪМ САЙТА]

Dresslily WW

DRESSLILY [РЕВЮ МНЕНИЕ]

DRESSLILY [КЪМ САЙТА]

САМО ЗА МАНЯЦИ

GEARBEST [РЕВЮ МНЕНИЕ]

GEARBEST [КЪМ САЙТА]

LIGHTINTHEBOX [РЕВЮ МНЕНИЕ]

LIGHTINTHEBOX [КЪМ САЙТА]

Публикувано от Промо оферти

Ние сме група ентусиасти, който преглеждат оферти от различни онлайн магазини за да ви предложат качествени продукти с големи намаления от доказани търговци, за да задоволим нашите приятели с всичките им ежедневни и модни нужди, без да се налага да ходят в мола или да стоят на дълги опашки. Предлагаме ви подходящи оферти за дома и Вашия външен вид и стил от висока модна елегантност до по-обикновен шик. Преглед на още публикации