Лошо дизелови гориво и проблем с автомобила

1
168
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

От лошого дизелово гориво или на него му хрумва идеята да използва растително масло като гориво за двигатели от съвсем друг тип, определяни като дизелови двигатели или двигатели с компресионно запалване. Разлика между рециклиране и ремонт на дизелови дюзи са две съвсем различни услуги . Рециклирането на дизелови дюзи и помпи е сравнително бърз процес. Рециклирането означава използването само на нови части като се запазва само корпуса на дюзата . Това че получавате изчистен инжектор по никакъв начин не означава че сте заплатили правилната сума. Освен предлаганите услуги, имате възможност също да получите консултация от квалифицирани специалисти по проблеми свързани по всякакъв начин с Вашият дизелов автомобил. Обърнете внимание когато поръчвате авточасти по интернет с описание, че са рециклирани. Въпреки че първите системи от този тип са монтирани в леки автомобили още през 30-те години на миналия век, истинското развитие на дизеловия двигател започва едва след изминаването на още 60 години. Някои от тези примеси включват много малки частици (с размер няколко микрона), които могат да преминат през най-тесните филтри на превозното средство. Принципът на действие на турбодизеловия двигател е прост – изгорелите газове, излизащи от двигателя, се провеждат през ротор, който захранва турбина.

Лошо дизелово гориво може да вземете от всякъде. Принципът на действие е много подобен, но при двигателя на Дизел сместа от горивно масло и въздух се запалва не в резултат на искра. Дюзите осигуряват стабилната работа на двигателя. При работа те имат понижено време за реакция. Разликите между минималния разход по време на спокойно равномерно движение и разхода по време на агресивно градско каране и бързо ускорение при дизеловия двигател са значително по-малки. При рециклиране на дюзи Тойота, Форд, BMW, Нисан не само се получава продукт, който не отстъпва по качество на оригиналния, но и презицно настроен според изискванията на двигателя детайл, който осигурява добрата работа на автомобила. Ремонтират се и по-стари образци системи, като помпа-дюза, отново според изискванията на производителите и тяхната технология.

Ако липсва голямо количество изгорели газове от изпускателната система при спадането на мощността на дизеловия двигател, това означава, че функционирането на една от буталните двойки е нарушено. Останалите операции, типични за всички двигатели с вътрешно горене, също се вземат предвид при правилна диагностика, сервиз и ремонт. Подмяната на дюза в дизеловия двигател се извършва в случай на повреда, причинена от естественото увеличаване на диаметъра на дюзата. В случай на повреда на дюзата, трябва да се свържете със специализиран сервиз и да разберете дали тя може да бъде ремонтирана – често това е два до три пъти по-евтино от закупуването на нова резервна част. В този случай самата енергия довежда до толкова силно движение на буталото, че то е в състояние самò да сгъсти въздуха и маслото, причинявайки тяхното запалване без необходимост от искра от свещта. Техническият ни сервиз Дизел Център има стотици успешно завършени ремонти, след което двигателите работят дълго време без проблеми.