Дизел Сервиз ремонт и профилактика на дизелови дюзи инжектори

1
250
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Дизел Сервиз предлага своевременната профилактика и превантивна поддръжка на горивната система на автомобила подобрява работата на двигателя, намалява разхода на гориво и минимизира разходите за ремонти. Добре работеща горивна система намалява вредните емисии и пази околната среда!

Нашият Дизел Сервиз работи с най-новата техника и оборудване. Добра новина вие сте на правилното място за ремонт на всички видове дизелови авточасти. Предлагаме диагностика на дизелови компоненти и качествен ремонт. За повече информация свържете се с нас на посочените телефони .

Смяна на горивни филтриДиагностика и профилактика на горивна системаДоставка на отремонтиране дизелови дюзиРебилд на дизелови помпиВисококачествена услуга без скрити цениДаваме гаранция от 6 месеца за извършеният ремонтСпециализирани сме в диагностициране на проблеми с дизелови двигателиОборудвани сме със съвременна техника за тест на дизелови инжекториПредлагаме нови дизелови авточасти когато ремонта е невъзможен с максимална търговска отстъпка !

Рециклиране на дизелови инжектори

Диагностика на инжектора на стендРазглобяване и установяване на повредиПодмяна на дефектирали частиЦялостна настройка на инжектораПроверка на стендКодиране при необходимост АБОНАМЕНТНООБСЛУЖВАНЕ ЗА ФИРМИ И ЧАСТНИ ЛИЦА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Можете да ни се доверите за качествен ремонт.

Защо инжекторите комън рейл се повреждат? Въпреки че инжекторите комън рейл са проектирани да издържат много, напредъкът в инжекционната технология означава, че те са по-податливи на износване от проблеми, както следва:

Замърсяване с външни частици: С допустими отклонения, частица от ширината на човешката коса, дори и най-малките частици могат да причинят значителни щети. Често следствие от неефективната филтрация, тези мини частици могат да разрушат контролния клапан и съчмата, което води до прекалено лошо уплътнение между двете. Замърсяване от вода : Друга често срещана причина за повреда на инжектора комън рейл е замърсяването от вода в горивото. Ако не се съхранява или не се работи правилно, водата може да влезе в горивото и да реагира като корозира металните повърхности и да намали смазването между подвижните части.

Натрупване на замърсявания: Всяко гориво, което се оставя в инжектора след спиране на двигателя, ефективно ще бъде „втвърдено“ от остатъчната топлина, създавайки въглеродни отлагания, известни също като коксуване. Ако не ремонтирате навреме, тези отлагания ще се натрупат около върха на дюзата и вътрешните части на инжектора, което ще доведе до залепване на иглата респективно счупен мотор. Неправилен монтаж: Лошите практики за инсталиране също могат да допринесат за преждевременна повреда. Например, липсваща шайба за дюза или тази, която не е правилно поставена, ще позволи на остатъците от горенето да изтичат покрай шайбата на дюзата. Въпреки че това може да изглежда като прости проблеми, те могат да доведат до много по-големи проблеми.

Най-добрият вариант при ремонт или рециклиране на комънрейл дюзи е смяна на разпръсквач, но в повечето случаи е достатъчно и почистването му с ултразвук. Съществува и компромисен вариант, при който може да се ремонтира само клапанът на дюзата. За да замените Delphi комън рейл дюза техникът трябва да използва диагностичен уред, който е способен да попълва C2i или C3i код в бордовия компютър. В последните години и компании като Ford и Peugeot,Ситроен,Опел започнаха да обръщат поглед към дюзите Denso, които са по-евтини от конкурентните марки и средно могат да бъдат използвани безпроблемно в продължение на 200 000 км. Ако и вие сте с дизелов автомобил и имате нужда от качествен преглед, то сте на прав път. Дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи инжектори и помпи ГНП с гаранция. Над двадесетгодишният опит в ремонт на дизелови горивни помпи, дюзи и инжектори дава възможност на специалистите в сервиза професионално и компетентно да разрешат проблемите, възникнали с вашите горивни системи.

ДЮЗИ КОМЪН РЕЙЛ КАК ФУНКЦИОНИРАТ?