Дневен хороскоп за 01 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
134
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Риби

Луната днес транзитира през Риби, от този сектор тя ни действа разхлабващо, разсейващо, отвличащо от злободневните въпроси.

Така че днес ние ще прекараме деня по-спокойно или ще се стремим да не се напрягаме чак толкова.  В друг случай- ако имаме въпрос, който ни вълнува и фокусира много силно, тогава днес ще можем да намерим доста изобретателен и креативен начин за неговото разрешаване. Както повечето от вас знаят- когато Луната е в Риби- нашата интуиция нараства значително и е хубаво да се възползваме от нея.

Риби също така се свързва с подсъзнанието, счита се, че докато Луната е в Риби, ние можем да се докоснем до нашата душа   и трябва да се върнем оттам с нещо, което сме взели, научили и осъзнали..

Нашето въображение и докато е  луната в Риби се развихря, ще забележим, че всичко ще ни изглежда някакво цветно, емоционално, с повече възможности или позитивизъм, който може да се отключи в значима степен, ако се допитваме до вътрешния си глас.

Риби винаги ни дава варианти, които може да са невидими на пръв поглед, но се разкриват пред нас, ако ги търсим и по гореописания начин.

Шанс, който застане на пътя ви днес спонтанно  и без да сте го търсили- трябва да ви показва  бъдещи  перспективи на развитие и в по-далечна перспектива, от коя посока може да очаквате- вашето щастие или благоденствие.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят ни протича по обичайния начин, може да имате нужда от повече почивка, релакс, да обърнете внимание на себе си, на близките си, на въпроси които вълнуват душата ви.  Това е подходящо време  да се огледате за варианти, аварийни изходи, ако търсите такива- интуицията ви ще ги подскаже.  Може да получите подсказки в по-далечна перспектива, които са свързани с вашето благоденствие или среда на съществуване, включително във вашия дом и семейство, не ги пропускайте, това може да са реални шансове, понякога и вътрешни усещания, проведени разговори и т.н.

Телец, Дева, Козирог–  днес няма да ви липсва внимание, напротив, може да водите доста интересни разговори, които да имат широко отражение. Не е изключено да чуете думи, които да ви направят дълбоко впечатление, в повечето случаи- това ще ви достави радост  или ще е повод за оптимизъм.  Колкото сте по социално активни днес, преговаряте за интересите си, стремите се да създавате или укрепвате връзки, толкова повече ще нарастват шансовете- да постигнете набелязаното. Ще забележите, че думите ви имат повишена чуваемост, възползвайте се. Денят е подходящ за укрепване на партньорски отношения.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с множество ангажименти, понякога и над средното ниво, но в повечето случаи те ще ви носят удовлетворение, неслучайно, а следствие на подкрепа, която ви е доста необходимо. Днес може да чуете позитивни новини, които да ви зарадват, те могат да засягат вашият социален статус и обществено положение, а може да са свързани и с финансовото ви състояние.  Днес може да спечелите нещо- буквално и в по-широк смисъл, може да чуете новини, които се окачествяват като възможност да увеличите благосъстоянието си, полезно е самите вие да бъдете по-инициативни в това направление.

Риби, Рак, Скорпион–  днес инициативността ви може да е много висока  или пък често да се оказвате в център от внимание. Подходящо е да демонстрирате най-доброто от себе си, то няма да остане незабелязано и не оценено по достойнство. Интуицията ви е значима и над средното ниво, може да имате  предчувствия, които не бива да пренебрегвате.  Това, което пали ентусиазма ви, отключва спонтанно оптимизма ви, не бива да бъде пренебрегвано, това може да е подсказка за шансове  в съответно направление.  Някой от възможностите сами ще застават на пътя ви и трябва да бъдат ценени високо, защото може да ви показват по-далечни перспективи на развитие, които ви помага да разгърнете вашия потенциал и т.н.  Днес все ще се намери някой или нещо, които да порадват сърцето ви…