5 стъпки към бърза и резултатна детоксикация на тялото

1
186
Добави коментар
clashbade
clashbade

Author pavel Reading 3 min Views 26 Published by June 28, 2021
Modified by June 28, 2021

Не се налага прибягване до крайности, нито да инвестирате огромни суми в скъпи продукти – следвайте прости, безопасни и ефективни методи, с грижа за тялото

Днес, да запазим тялото си чисто от токсини и да водим напълно здравословен живот, се оказва сериозно предизвикателство. Не се налага и да изпадаме в крайности. Има редица похвати, които са безопасни, изключително лесни и не на последно място – ефективни, когато искаме да постигнем добър метаболизъм и да се освободим от натрупаните отрови.

Следвайте тези 5 стъпки към бърза и резултатна детоксикация:

Помощ от лековитите билки

Когато се колебаем как да действаме, никога няма да сгрешим, ако се доверим на природата, от която сме част и самите ние. За максимално удобство онлайн са налични и готови смеси от билки за детоксикация, изготвени специално да подпомогнат организма по време на прочистващия процес.

Съставът е подбран и с високо качество, като включва зелен чай, лайка, коприва, глухарче и т.н. – само билки, с които ще постигнете желания ефект. Описан е и начинът на употреба, който няма да затрудни приема на отварата в динамичното ви ежедневие.

Подходящ хранителен режим

Не предприемайте драстични диети, особено ако състоянието ви не толерира гладуване и недоимък с храненето. Възможно е така да утежните положението си и да изпаднете в значителен дефицит на минерали. Заложете на свежи, летни продукти, които ще доставят енергия на тялото ви и ще форсират естествените му процеси за детоксикация.

Предпочитайте плодовете с по-високо съдържание на течност. Не подценявайте ролята на цитрусите и соковете от тях. Нека присъстват и зеленчуци – пресни или задушени, ако имате стомашни неразположения.

Не допускайте от менюто ви да липсва протеин и също млечни продукти.

Кислородът е живот 

Дълбокото дишане, или по-скоро липсата му, е масов проблем. Фокусирайте се върху дишането си и го правете пълноценно, за да подобрите здравето си.

Поставете си таргет с физическата активност   

Без да вдигате прекалено високо летвата, ако нямате тренинг, набележете си задължителен брой крачки на ден, или програма от определени минути с упражнения, бягане, игра с децата, разходки сред природата. Каквото и да решите, бъдете активни и поддържайте тонуса на мускулите си.

През топлите месеци нямаме никакво оправдание да не го правим, независимо, че голяма част от деня ни е посветен на рутинните ни задължения.

Мерки за кожата

Чрез най-големия орган в тялото ни – кожата, се елиминират всички токсини. Не я изоставяйте и премахвайте мъртвите клетки, като й предоставите възможност да се регенерира.

По този начин стимулирате и кръвообращението си, лимфната система, които също са фактор при зададената цел за възстановяване на жизнените сили.

Посетете Lekovita.bg и се запознайте с предлагания асортимент от билки, за да стартирате своята програма от 5 стъпки за бърза и резултатна детоксикация.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари