Работа за мотокарист в Германия с постоянен трудов договор

1
116
Добави коментар
blue77
blue77

Допълнителна информация

Едва ли има някой, който поне веднъж в живота си да не е разглеждал обяви за работа в чужбина. Определено част от българите предпочитат поне за няколко години да работят зад граница, за да могат да спестят някой и друг лев. Пандемичните условия въздействаха негативно на строителния бранш, но в момента се наблюдава подем в обема на работа в чужбина и има сериозно търсене на квалифицирани работници от България за Германия, като една от търсените и добре платени позиции е „Мотокарист“. Практикуването на тази професия дава и редица финансови бонуси, както и 24 дни годишен отпуск. Заплатите варират между 1900 до 2400 €, в зависимост от данъчната класа и езиковите познания на служителите. Тези, които избират да работят без отпуск през първите 6 месеца получават допълнителен бонус от 150 €, както и заплащане за допълнително отработен труд. При отпътуване към Германия като дестинация за работа, получават обратно част от транспортните разходи, направени за пристигането си в държавата. Служителите получават бонус при три положителни коментара от работодателите си в социалните мрежи, както и бонуси за отработени месеци.
Много често хората, пребиваващи в Германия за такива дейности биват подведени по отношение на застраховки по трудови злополуки. „Представя им се информация, в която са наясно, че имат покритие в такива ситуации, но при изникнала злополука често се оказва, че нямат право на покритие“, констатират от HRS Future. Компаниите, с които HRS Future работят предоставят покритие до 20 хил. евро.
Компанията предоставя възможности за работа, както на хора със средно и добро ниво на немски език, така и на тези, които имат познания само с английски език.
От особена важност е предвидимостта на компаниите, наемащи служители за чужбина. В случай на несъответствие между работодател и служител в Германия, от HRS Future. успяват да пренасочат служителите си в други компании без да се налага връщането им обратно в страната.
Изискванията за „Мотокарист“ са на първо място притежанието на удостоверение за правоуправление на категориите „C“ или „Е“, способност за управление на подемен мотокар, подреждане и сортиране на палета, както и товарене и разтоварване на камиони.
При пристигането в Германия, работодателите предоставят преходни квартири през първите няколко дни, след което напълно съдействат за успешното настаняване на бъдещите служители, като квартирите варират около 400 €.
„Не забравяйте, да изискате договорите си за работа, преди да заминете към Германия, за да се уверите в обещаното от бъдещия работодател“, съветват от HRS Future.

работа, сайтове за работа, oбяви за работа в Германия, работа в Германия, работа в Германия на трудов договор, работа в Германия с бонуси, работа в Германия на трудов договор с бонуси, работа в германия прекрасни условия за работа, работа в Германия възможност за работна виза, възможност за постоянна работа в Германия, договор с немска компания, работа в Германия с базов немски език, Как да си намеря работа в германия, работа в германия за семейства, работа в германия 2021, лицензирани фирми за работа в германия, агенции за работа в германия, немски сайтове за работа в германия, сезонна работа в германия, фирми за работа в германия, работа в германия за семейства, работа в германия в цех, български фирми в германия, постоянен трудов договор в германия, необходими документи за работа в германия, трудови права в германия, коректни фирми за работа в чужбина, работа в чужбина, Кюндигунг в германия, заминаване за германия, сигурна работа в чужбина, рабата в Германия с включени бонуси, прекрасни условия за работа в чужбина, възможност за постоянна работа в чужбина, работа с базов немски език, работна виза в Германия, възможност за работна виза, постоянен договор с немска компания, мотокарист обучение, обучение за мотокарист, работа за опитни и без опит мотокаристи в Германия, надомна работа в германия, предлагане на работа в германия, обяви за работа от различни работодатели в Германия, предложения за работа от всички водещи компании и кариерни сайтове в Германия, най-нови обяви за работа в германия, свободни позиция извън страната, всеки ден нови предложения за работа в Германия, Владеенето на немски улеснява намирането на работа в Германия, Каталог на фирми и аганции за работа в Германия, легална работа в Германия, Чудесен вариант за намиране на работа в Германия без посредници, Намиране на работа в Европа, работа в чужбина за жени, работа в Германия за жени, свободни позиции с обявени заплати за работа в Германия, свободни позиция за Германия, сериозни фирми за работа в чужбина, сериозни фирми за работа в Германия, работа в Германия без регистрационни такси, работа в чужбина без комисионна, консултантска агенция за работа в Германия, визи за чужбина, работа зад граница, работни оферти без такси и комисионни, работа за студенти в Германия, целогодишни работни места в Германия, целогодишни работни позиций в Германия

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари