Какви якета ще бъдат на мода и през зимата 2021-2022?

1
278
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

През зимата имаме по-малко възможности за стилни експерименти, така че да изберете най-подходящото яке, което ще бъде основно за вашите зимни снимки, е важно. Такива пухени якета трябва да ви красят и се комбинират с всичко.

Съдържание:

Актуални фасони

Модни нюанси

Кои модели са в тенденция

 

Какви фасони пухени якета са подходящи за базовия модел?

Овърсайз. Обемните модели все още са валидни, но няма нужда да отивате в мъжката дивизия и да си купувате яке в три размера по-голямо. При овърсайз якетата стил бъчва или директно, смъкнато рамо, леко удължен ръкав. По-добре да не се купуват  дълги якета, за зимата, да не се превърнете в снежен човек. Ако търсите дълга шуба, то нека тя да бъде по-дълга.

Якета Диагонал . Тези модели са идеални за жените, защото ви правят по-стройни.

ЯКЕ с колан. Тези модели са подходящи за създаване на женствени образи. Това може да бъде директно силует на пухено яке с подчертана талия. Тук може да се  добави палто-шуба с яка-шал и колан. Това не е спортно яке ,а дълга женствена шуба.

Къси якета. Подходящи за тези, които са постоянно зад волана, и са идеален за дъждовно и кално време. Подходящо за игра на тенденции и стилове, защото те могат да се носят не само с панталони, но и поли. Можете да закупите къса пухенка с анимален принт или, за да изберете модел в стил футуризъм в цвят металик.

Какъв цвят яке да изберете за 2021-2022 година?

Ако търсите един универсално яке, тогава купувайте модел базови цветове, но ако не сте ограничени  само за едно яке, тогава по-добре изберете пухенка с ярки или приглушени цветове, но цветна.

Кои модели са в тенденция :

Дълго време якета с шарките са били считани за пример на безвкусица, днес много марки са пуснали пъстри модели. Това е така, защото по принцип модата днес си отива от минимализъм към цветове и щампи.

 

Но ако не ви харесват ярки якета, ако не сте сигурни, че можете да ги комбинирате с други неща в гардероба си,изберете магически бели модели. Но при това трябва да се помни, че този модел не е практичен и изисква постоянни грижи.

 

Якета Без ръкави

Въображаеми жилетки или якета без ръкави са от значение, те са удобни, не за студа, разбира се, но ви позволяват да си играете с модата, защото може да покажете красивите ръкави на пуловери, или ярки ръкави на худитата. Невероятно, но някои дизайнери са пуснали модел, чиито ръкави се прикачват , което означава, че веднага ще имате яке с ръкав и жилетка.

 

Бомбер, но не банални цвятове тип каки, а сложно интересно, намаляване, акцент, разбира се, се прави в обемни ръкави. Още една особеност — подчертаната линия на талията. Тези модели съчетават спорт и драма.

Розов цвят — абсолютен тренд. Ако не искате да си помислите купете розово яке, особено, ако искате да прехвърлите инфантилното настроение, игривост и романтизъм на природата.

Днес якетата могат да променят фактура, да бъдат от плат, кожа. Кожените модели на любовника, но те изглеждат много стилно. Те вече не изглеждат спортно и асексуально, като повечето сака. Тези модели за ярко изявление за себе си през зимата.

Пончо

Разкроено яке-пончо. Не е първото нещо в гардероба ви, защото  и от студа през зимата този модел, няма да ви спаси. Но пончото винаги нещо стилеобразуващо и е идеално за зимните екстравагантни фотосесии.

Къси Якета Тип Мъжки

Актуални къси въображаемо якета, подобни на мъжките. Добре ще изглежда, ако останалите елементи , например, прическата и грима ще бъдат подчертано женствени.

 

Ватирани Якета

Ватирани якета навлязоха в модата няколко сезона назад, но те все още са актуални. Повече, отколкото насипните спортни модели в модните магазини, защото изобилието на удобните неща по време на пандемия изисква женствени алтернативи.

Кадифе

Кадифени якета са прекрасни. Най-добре изглеждат модели от черно кадифе, но не по-зле изглеждат смарагд кадифени якета. Ако имате излизане вечер и търсите алтернатива на палтата от норка,  това този модел ще пасне идеално.

 

Мозайка

На фона на бохо, хипи, хендмейд, така якета, подобни на юрган, не може да не се появят в колекциите на няколко дизайнери веднага.

Якета с Графити и Тай-дай

За тези, които не обичат леопард, цветен принт, клетка и логомания, подходящ са якета с рисувани в стил графити и ярки петна от всички цветове на дъгата принта тай-дай.

Ярки Якета

 За зимата не е актуално само сиво и черно, в гардероба ти трябва да се появи и яке с наситен цвят.

Комбинирани Якета-Трансформатори

Якета с двустранни и комбинирани модели обръщат поглед към себе си. Това е особен тренд  подходящ за любителите на изграждане на своите образи с комбиниране на фактури.

Зелени Якета

Разбира се, не можем да не кажем за зеления цвят. Пухено Яке с ярко-зелен или дълбоко зелен цвят, не само днес е на върха на популярността, но винаги може да бъде подходящо за гардероба ви.

Минимализъм в Oблеклото в Колекции на Модни Марки 2021-2022

Защо не ни се получава Отслабването?

Как да си направим домашно песто?

Модерни златисти дрехи и аксесоари

Модерни рокли и топове с тънки презрамки

Портрет по Снимка от Художник с международни награди