Модерни Рокли и Топове с Тънки Презрамки

1
157
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Тънки презрамки спагети. Къде е основното им място и предназначение в облеклото?

Това, разбира се е в дамското бельо. Но този стил днес е особено популярен. И ако се стремите във всичко да имитирате това, което се случва на модния подиум , тогава да преминем към темата. И така, дизайнерите предлагат в облеклото да използвате тънки презрамки, и вие такива неща избрали. Тогава чуйте няколко съвета… първо, момичета с пищните обеми, все пак трябва да се въздържат от такъв вариант (въпреки всичко, по ваше решение). Правилният избор на дамско бельо Но ако все пак се взе решение – да се носи рокля или топ с тънки презрамки, започнете с това, да изберете бельото, което ще долу . По този начин, вие подчертаете красотата си и да се избегнете вулгарностите. В това бельо вие трябва да се чувствате комфортно и уверено. Момичета, притежаващи ограничени форми, може да изберете изделия от силикон, а момичета с големи обеми – корсет. Бельо не трябва прозира и се открояват под формата на, шевове и дантелен модели, а сутиен, трябва да изберете рокля без презрамки. Имайте предвид особеностите на своята фигура Изберете продукти трябва да се вземат под внимание особеностите на своята фигура, да скрие недостатъците или прекомерна голота. За закръглени красавици, най-подходящи ще изделия и широки презрамки. Млади и малки момичета с по-малки обеми могат да си позволят модел на презрамки-спагети. Рокли-комбинация, по-добре се обличат слаби момичета, и, в определени случаи, например като вечерна романтична опция. В много ситуации на помощ ще дойде красиво дантелено болеро. За да бъде в движение и не се стягайте „до невъзможно“, разбърквайте  различни  видове дрехи, използвайте многослойност.

Модни рокли с тънки презраки Снимка отгоре – Emilia Wickstead, Paco Rabanne

Снимка отдолу – Marchesa Notte Модни рокли с презрамки

Най-често тънки презрамки красят летни рокли, вечерни рокли, тениски и всякакви топове. Но нека всичко е в ред.

Лятна рокля с тънки презрамки

Този вариант може да се използва като ежедневна рокля или по време на почивка (на плажа, разходки…). Роклята с тънки презрамки за лятна почивка е най-безспорен вариант, в него е лесно и удобно. Може да се носят със сандали, чехли сабо, на ниски токчета, и разбира се, с кръстосани презрамки. Но това е една и съща рокля -тя  може да се използва и за партита с приятели, добавете само към нея обувки на високи токчета. А ако на върха на роклята можете да сложите дантелено болеро,  ще се окажете по-женствена нежна и загадъчна. Роклите със спагети презрамки могат да се носят и в комплект с обикновена тениска.

Рокля-сарафан Marchesa Notte Pavlin, Etro Рокля-сарафан

Вечерни рокли с тънки презрамки

Това може да бъде сатенена или копринена рокля, която наистина прилича на комбинезон или нощна риза. А ако трябва да добавите сдържаност, може да се поставите върху, коприната (шал) или болеро. Рокли с презрамки от белите струящи тъкани – прекрасен вариант за летните вечерни излизания. В прозрачните тъкани може да се използва многослойност.

Вечерни рокли с тънки презрамки Chanel, Giambattista Valli, Джорджо Армани, Ралф & Russo, Emporio Armani 

Дизайнерите за новия сезон предлагат различни комбинации от тънки презрамки, в някои случаи това изглежда оригинално . Разновидността на презрамки позволява на всяка рокля с проста кройка,  да се представи по  съвсем друг начин, с нов външен вид и ново решение на дамската мода 2021-2022.

 

Alberta Ferretti 2 снимка Jacquemus и Supriya Ivan  Роклята с тънки презрамки във всеки случай, независимо от обема на фигурата по-добре е да изберете миди- средна дължина или макси. Но ако сте решили да изберете мини рокля, това е голям риск да попаднате във вулгарна визия – раменете и краката са голи, , къде още повече? Мисля, че е възможно, начин да допълнете  роклите с жилетки, жакет, болеро или яке от деним? На подиума са показани различни възможности. Най-подходящите за вечерна почивка с приятели, можете да видите в колекцията на Blumarine.

Модни рокли и потници с тънки презрамки-спагети Blumarine Giambattista Valli, Givenchy, Isabel Marant Освен рокли, с нарастващ успех дизайнерите предлагат сутиени-потници и krop-топове, и към тези изделия, твърдят дизайнерите, са подходящи тънки презрамки.

Zuhair Hari, Etro, На Pavlin Обаче сутиени-потници – това е откровен продукт и го препоръчвам на всички жени е невъзможно. Разгелдайте критично своите форми. Красиви рамене, малък обем на гърдите, красиво уютно обзаведени кожа, стройна фигура … Ако притежавате всички тези качества плюс на възраст 15 – 30, и не забравяйте да сте ситуация, в която възнамерявате да покаже себе си в такъв начин, тогава можете да изберете нещо. О, да! Ние сме забравили напълно за скромността, която подчертаваше всяка жена. Ако тя е вашето вътрешно състояние, тогава изборът на такива сутиени-потници изключително ограничен само за вас, но по-лесно да се каже, минете покрай тази тенденция. Най-малко, помислете, с какво носите тази дреха и къде? Вижте по-запазени образи.

Drome и 2 снимка Alberta Ferretti Jason Wu, Sacai