Минимализъм в Oблеклото в Колекции на Модни Марки 2021-2022

1
224
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Как  да изглеждаме скъпо и стилно? Това може да се направи в стила на минимализма. Днес на подиума и на улиците можете да видите многослойност и небрежност, каскади  и безумен микс от принтове, асиметрия  и много, много други елементи,натрупващи се един върху друг и образуващи сложен хаос. Но минимализмът съществува и присъства в много колекции. Не казвайте, че този минимализъм, който е бил преди 10 – 20 години, днес остава така. Понятието минимализъм се получава от думата минимум – минимално. Иначе говоря, минимум сложности в кръга, минимум елементи на декора, минимум яркости, принтове и т.н. Какви черти приемат стил минимализъм в съвременната мода?

Днес много модерни жени, желаещи да покажат своята независимост и свобода, за първата си среща избират максимално удобство и комфорт в облеклото. За тези, които предпочитат минимализъм, това означава простота на кройката, елегантност, непринуденост. Момичетата, които водят динамичен начин на живот и в този момент растат на височина, непременно следва да изберат този стил. Дрехата в стила на минимализма винаги е с предимство при избор на облекло. Такова облекло остава надълго във вашия гардероб, често вещите в стила на минимализъм попадат и в базовия гардероб, те могат да се носят успешно в различни жизнени ситуации. Минимализмът в дрехите добре се съчетава с много други вещи на други стилови направления.

Във всеки стил има своите особености, и във всеки случай можете да видите тях или новите модни трендове. Но някои считат, че в стила на минимализма не демонстрират модните трендове. balnirokli.com се опитва да ви убеди в обратното. Разгледайте  темите  от колекциите 2021-2022, може  да забележите, че във всеки от тях се намира този или онзи моден тренд , който стилно се съчетава с минимализъм.

 

Адам Липес, Акрис Ами, Бевза

Образът в стила минимализъм-това е в основното монохромна цветна гама, въпреки това може да се използват и две-трицветни решения.

Брунело Кучинели, АнтепримаАлберта Ферети, Студио К

Адам Липес, Акрис Ами, Бевза

Ако, все-пак, ви се стори, че създаденият образ е малко унил, използвайте ярки аксесоари, допълнително  за неговата оригинална промяна.

Антеприма, Стауд

 

Тори Бърч, Стауд

 

Тори Бърч Палмър Хардинг,

Стилистите съветват да избирате цвета в неутрални, базови оттенъци – черни, сини, кафяви, бежови, пясъчни, сиви, капучино, бели, маслинови нюанси. Тези цветове лесно се съчетават не само с други цветове, но и с ярки вещи.

Емилия Уикстед, Джени

 

Защо да не съчетаем стилната изчистена кройка и яркия цвят на роклята или костюма. Яркостта на тъканите ще се появи в лицето на празника, позволете си да запомните, че тези вещи не са само за в офиса, но и за по- официална ситуация. Разбийте «меланхолията» може и със сдържани, ненатрапчиви принтове тъкани, особено в две цветни комбинации мотиви . Въпреки  създаденият образ в стила на минимализъм, не забравяйте, че вашата прическа, нокти (маникюр),  кожа и грим трябва да бъдат абсолютно безупречни.

Среди материалите в стила н минимализма можете да използвате трикотаж, кожа, костюмни тъкани, туид, кашмир,лен, вискоза и т.н. Ако използвате минималистичен стил, тогава, навярно, чувствате необходимостта отприсъствие в гардеробите на такива неща, като бяла риза, кожена пола-молив, жилетка, панталони с правоъгълна кройка , джинси,блузка в сдържан стил, рокля -риза, рокля-пижама и множество различни костюми, както и палто с неутрална кройка и без излишества.

Адам Липес, Алберта Ферети

 

Акрис, Кристиан Диор

Стилният минимализъм позволява продемонстрирането на вашето умение да съчетавате различни оттенъци, ярки аксесоари и многослойност, които също тук присъстват. Ефективно се съчетават със стилен минимализъм и други стилови направления.

Ami, Bevza, Massimo Alba

 

Staud, Paul Smith

 

Self-Portrait, Brunello Cucinelli

Модерни Рокли и Топове с Тънки Презрамки

Модерни Златисти Рокли и Аксесоари

Защо не ни се получава Отслабването

Защо не трябва да пием вода престояла дълго в пластмасова бутилка

Как да си направим домашно песто ?

Модерни Рокли 2021-2022: Новости и Тенденции

Портрет по Снимка за Подарък от Художник с Международни Награди

Подмладяване без операции и инжекции

Игри на Ума- Как мозъкът ни Пречи да Отслабнем

Живот по Сценарий- Декодиране на съня