Дневен хороскоп за 24 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
148
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец ще ни концентрира върху чисто материални приоритети или такива, които са свързани с нашата сигурност.

Традиционно през това време не губим практичните си цели от поглед, така че действаме целесъобразно и сме здраво стъпили на земята.

Същевременно възникват предизвикателства, които ни подтикват да защитаваме интересите си над средното ниво.

Ако има хора или обстоятелства, които ни дестабилизират финансово и са проводник на загуби, това ще бъде по-видно…

Възникват внезапни или допълнителни харчове, те могат да бъдат и неизбежни, полезни инвестиции.

Разбираме също- кои от желанията ни са осъществими на практика, кои изискват корекция или са невъзможни…

Целият ден е динамичен, изпълнен с изненади, понякога обрати и ни подтиква да бъдем по-гъвкави в общуването, в определени реакции, за да сме адекватни на случващото се, така че да печелим, а не обратното.

Нумерологичен дневен хороскоп

Нумерологичен хороскоп за месеца

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с множество ангажименти и голяма част от тях може да бъдат непредвидени, носещи елемент на изненада. Ако на работното ви място е необходима промяна, която да ви разтовари от напрежение или да се наместят пластовете, които влияят на репутация и карирерно развитие, това ще бъде по-видно от обикновено. Какви преобразувания предстоят на работното ви място може да се разбере днес. Ако всичко е спокойно, това ще бъде отличен признак. Все пак е препоръчително да планувате на момента, за да сте адекватни на случващото се. Възникват непредвидени харчове, но и внезапни шансове за печалба. Пазете се от рискови или спонтанни действия, които могат да ви нанесат щети.

Телец, Дева, Козирог– днес често ще изненадвате околните със своите действия и реакции, но можете да очаквате същото и от отсрещната страна.  Може да имате усещането, че околните ви предизвикват или просто- вие се нуждаете от промяна, защото статуквото не ви носи удовлетворение. В такъв случай мнозина от вас ще действат различно, за да получат различен и по-добър резултат от миналото. Ще бъдете доста креативни, спонтанно, така че внезапно можете да обновите  вашия живот.  Все пак е препоръчително да внимавате, защото ако  реагирате прекалено рисково, тогава ще предизвикате обратен от желания или очаквания резултат. Обединяващо правило е, че и вие насочвате тенденциите, влияят и силно на другите, така че в значима степен резки преобразования, които са възможни- ще бъдат провокирани от вас самите, но ако всичко е добре обмислено, значи ще бъде наред..

Водолей, Везни, Близнаци– Денят е натоварен с множество ангажименти, но може да ви се налага да наваксате с дела, които отчитате за извън контрол си, които са лични, може да са свързани с вашето семейство или вашата сигурност, натрупали са се във времето, но още не са намерили изход и решение.  Денят изисква да следвате по-скоро естествения ход на събитията, за да можете да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от предизвикателства. Ако нещо трябва да остане зад гърба ви или да бъде променено преди да продължите напред, това ще бъде по-видно и над обичайното днес. Случващото се може да преобрази средата ви на съществуване, ако са необходими трансформации, които са ключови, отговарят за дома, семейството или пък общественото положение, това ще бъде особено видно сега. Може да  ви се налага да направите избор, който ще има широко отражение или дребни действия ще имат дългосрочен отзвук, така че трябва внимателно да прецените какво предпочитате…

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, носи ви изненади. Получавате известия, които ще преобразят или обновят важни за вас връзки. Може да водите разяснителни разговори, преговори, които ще са проводник на шансове, внезапни и неочаквани. Но не е изключено и рязко да скъсате връзки или договори, които вече са изчерпани. Поглеждате  с „други очи“ на партньори, лични или делови, на близки хора или такива, които влияят на бъдещото ви развитие. Денят изисква от вас да бъдете по-гъвкави в изказа, по-адаптивни, за да превъртате някой предизвикателства в полза, за да избегнете деструктивни спорове..