Какви са тенденциите в интериора тази есен

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

През тази есен тенденциите са точно в съответствие с това, което ни донесоха изминалите сезони: желанието за комфорт, естествени елементи, релакс и специално внимание за средата, в която прекарваме по -голямата част от свободното си време. Не липсват красиви свещи и дизайнерски предмети в тенденциите за декор за тази есен на 2021 година. Продължете да четете, за да разберете какво още ще бъде актуално.

Дървени елементи

Дървената масичка за кафе е декоративен аксесоар със силно визуално въздействие, който изпълва пространството, но има и функция. Дали ще поставите върху нея  книги, декоративни елементи, свещи или купчини дрехи, няма значение. Тази есен тенденцията е масичка за кафе от тъмен дървесен цвят, която припомня цвета на майката природа, за да повиши концентрацията и релаксацията.

Купи дървена масичка

Щипка розово

Лампи, комплекти чаши и чинии, килими, скринове, кошници, са само част от многото неща, които могат да разчупят стила на интериора, като добавят уникален щрих към пространството, което ще го направи неповторим. Още по -добре, ако те са  в пастелно розово, идеалният цвят за борба със сивотата на есенните дни.

Купи розово нощно шкафче

Купи одеало 

Пухкави и меки материи

Най -приятното нещо есента вероятно е времето в края на деня, когато тялото ви трябва да си почива под топлината на одеяло. Именно в този точен момент се отразява тенденцията през 2021 г. на уютни материи като шерпа, букле и овча кожа. Независимо дали става въпрос за одеяло, възглавница или мебел. 

Купи одеало 

 

Тагове
вивре, декорация, дом, дървена масичка, дървени мебели, интериор, онлайн шопинг, поръчай онлайн, розови мебели, стилен дом, тенденции, тенденции в интериора 2021